Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünden Spor Kulüplerine Nakdi yardım yapıldı.
 
 
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünden Amatör Spor Kulüplerine yardımla ilgili olarak, Vali Âlim Barut İlimizde sporun gelişmesi, kalkınması, yetenekli ve kabiliyetli sporcuların Türk sporuna kazandırılması, gençleri her türlü yasadışı eylemlerden korumak amacıyla spor kulüpleri vazgeçilmez çok önemli kurumlardır. İlimizdeki birçok spor kulübü ekonomik sıkıntı içerisinde, imkânlarımız dâhilinde spor malzemesi yardımı yaptık. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yine İlimiz Spor Kulüplerinden futbol dışında yerel lig ve faaliyetlere katılan Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım yapmıştır.
 
Amatör spor kulüplerinin idamesi, geliştirilmesi, spor tesisi yapımı, bakım-onarımları, malzeme, araç, gereç ve faaliyetlerde kullanılmak üzere bu yıl 17 spor kulübüne toplam 21.000.00-TL. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz aracılığı ile ilgili spor kulüplerine nakdi yardım yapılacaktır dedi.
 
 Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan İlimiz Spor Kulüplerine yapılan nakdi yardımlardan, verdikleri desteklerden dolayı Genel Müdürümüze çok teşekkür etti; “Spor kulüplerimiz önce Valiliğimizin şimdide Genel Müdürlüğümüzün birer hafta  ara ile 18 Spor Kulübüne spor malzemesi 17 Spor Kulübüne nakdi yardım olmak üzere 2010 yılında toplam 35 Spor Kulübüne yardım yapılmıştır. Ayni ve nakdi yardımların karşılığını ulusal ve uluslar arası başarılarıyla, Türk sporuna başarılı sporcular kazandırarak vereceklerine inanıyorum” dedi.
 
 
 NAKDİ YARDIM YAPILACAK SPOR KULÜBLERİ
 
 1-NİĞDE VETERANLAR SPOR KULÜBÜ
 2-NİĞDE SEVGİ SPOR KULÜBÜ
 3-NİĞDE TÜRK TELEKOM GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
 4-BADEMDERE BELEDİYE SPOR KULÜBÜ
 5-TUNÇ EĞİTİM KÜLTÜR SPOR KULÜBÜ
 6-ANADOLU SPOR KULÜBÜ
 7-2005 AZATLI SPOR KULÜBÜ
 8- İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ
 9- NİĞDE BEDENSEL ENGELLİLER GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
10-23 NİSAN HAVACILAR İLKÖĞRETİM OKULU SPOR KULÜBÜ
11-SARUHAN EĞT. UYG. OKULU VE İŞ EĞT. MER. ZİH. ENG. SPOR KULÜBÜ
12-NİĞDE FATİH LİSESİ SPOR KULÜBÜ
13-NİĞDE LİSESİ SPOR KULÜBÜ
14-NİĞDE GAZİ TİÇARET LİSESİ KÜLTÜREL GELENEKSEL SPOR KULÜBÜ
15-NİĞDE CUMHURİYET KÜLTÜREL GELENEKSEL GENÇLİK SPOR KULÜBÜ
16-SELÇUK İLKÖĞRETİM OKULU SPOR KULÜBÜ
17-FAİK ŞAHENK ANADOLU TEKNİK LİSESİ OKULU SPOR KULÜBÜ

 
 
Editör: TE Bilişim