Ak Parti Niğde Gençlik Kolları Yönetim kurulu üyeleri Otel Şahiner’de kahvaltıda buluştu.

 

 

Kahvaltıya Niğde Milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Burdur Milletvekili Hami Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit ve Ak Partili gençler katıldı.

 

 

Kahvaltıya katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür eden İl Gençlik Kolları başkanı Mehmet Kirazcı, “bizimle bu sıcak kahvaltı ortamında bulunduğunuz için yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Bu tür birlikteliklerin sürekli olması ümidi içerisindeyim” dedi.

 

 

Kahvaltıda birer konuşmada milletvekilleri yaptı. Gençlik Kolları Ak partinin en önemli birimlerinden olduğunu söyleyen Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, sizler bu partinin, bu milletin geleceğisiniz dedi.

 

 

Milletvekili Ömer Selvi ise, gençlerle geçen her anın çok kıymetliği olduğunu belirterek, “bende gençlik kollarında uzun süre çalıştım ve bu süreç devam edecek. Siz geleceksiniz diye gençlik kollarındayken bizlere de sizler geleceksiniz derlerdi, ama şuan o sözün gerçekleştiğini ve şuan ki bulunduğum konumda olduğumu düşündükçe çok önemli olduğunu söyleyebilirim” diye konuştu.

 

 

Kahvaltıda misafir olarak gelen Burdur Milletvekili Hami Yılmaz, Ak Parti İl başkanı Muzaffer Şahiner ve İl Genel Meclis başkanı Erdal Koçyiğit’de birer selamlama konuşmaları yaparak toplantı sona erdi. 









Editör: TE Bilişim