AHİKA 2012 Mali Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı

 

Ahiler Kalkınma Ajansı 05.12.2012 tarihi itibariyle ilan ettiği 2012 Mali Destek Programları hakkında basına yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

 

          Ahiler Kalkınma Ajansı’nın Nevşehir’de bulunan merkez hizmet binası toplantı salonunda 10.12.2012 tarihide gerçekleştirilen toplantı tüm ajans personeli ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

 

           Toplantıda, ilk olarak söz alan Ahiler Kalkınma Ajansı Program  Yönetim Birimi  Başkanı Lutfi Altunsu 2012 Mali Destek Programlarını genel hatlarıyla özetledikten sonra küçük ölçekli altyapı mali destek programının ayrıntıları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

 

           Ardından Program Yönetim Birimi uzmanlarından Muhlis Kanık tarafından sektörel rekabet edebilirlik mali destek programı’nın ayrıntılarını içeren bir sunum gerçekleştirdi.

 

          Bilgilendirme toplantısı basın mensuplarından gemen sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

 

          Tanıtım toplantıları  TR71 Bölgesi’ne bağlı Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde devam edecek.

 

           Bölgedeki potansiyel yatırımcılar ve basın mensuplarına yönelik olarak düzenlenen toplantılardan ilki 13 Aralık 2012 Perşembe günü Kırıkkale Kültür Merkezi’nde bütün Yönetim Kurulu üyelerinin yani Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinin Valileri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek.

 

            Toplantılar 14 Aralık Cuma günü Kırşehir’de, 18 Aralık 2012 Salı günü Niğde’de ve 19 Aralık Çarşamba günü Aksaray’da devam edecek.

 

             Ahiler Kalkınma Ajansı 2012 Mali Destek Programları tanıtım toplantılarının sonuncusu ise, 21 Aralık 2012 Cuma günü Nevşehir’de yine tüm Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

 

 

 

Editör: TE Bilişim