Uzun süredir Niğde ile ilgili kimsenin değinemeyeceği konuları dile getiren Mustafa Ceylan Zafer Partisinden aday olduktan sonra Niğde ile ilgili paylaşımlarına hız verdi.

Mustafa Ceylan dün yaptığı paylaşımda Niğde ile Aksaray arasındaki farkı çok güzel bir şekilde konunun tam yerinde video çekerek paylaştı.

Niğde – Aksaray  İl Sınırının Çiftlik ilçesi yönündeki İl Sınırı tabelası önünde açıklama yapan Zafer Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Ceylan ;  Aslen ben Çiftlik İlçesi Çınarlı köyündenim. Bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum, burası Niğde İl Sınırı, Aksaray’ın en uc noktası yani Aksaray topraklarının bittiği yer. Çiftlik ilçesine bağlanılan yerdeyiz”

NİĞDE İLE AKSARAY ARASINDAKİ HİZMET FARKI BÖYLE GÜZEL ANLATILAMAZDI

Mustafa Ceylan bir yanda  Aksaray sınırlarına ait olan asfalt yolu göstererek birde diğer bölümdeki yani Niğde il sınırı içindeki aynı yolun devamını göstererek yoldaki kaliteyi gösterdi. Aksaray bölümündeki asfaltın çok kaliteli, çizgileri olan bir yol olduğu ama aynı yolun Niğde sınırlarındaki devamının ise mıcırlı, delik deşik kötü bir asfalt olduğunu göstererek açıklamasına şöyle devam etti.

Ceylan : Maalesef ki Niğdemizin en uç noktası olan Çiftlik ilçemizdeki Aksaray’a bağlanan yoldaki asfaltı görüyorsunuz. İşte Niğdemize, Çiftliğimize, hemşerilerimize verilen önem bu kadar” diyerek açıklama yaptığı videosunu tamamladı.

Zafer Partisi Niğde Milletvekili adayı Mustafa Ceylan,  Aksaray ile Niğde ili arasındaki çalışmanın, hizmetin kalite farkını gösterdiği video çok izlenildi ve yorumlandı.

KETENÇİMENİ KIYAK! MERKEZİ

Mustafa Ceylan birkaç gün önce de  Ak Parti Niğde Milletvekili Adayı Cevahir Uzkurt’un Gümüşler beldesinde yemek programında Gümüşler Beldesinden "Gümüşler İlçesi" diye bahsetmesini ironi yaparak,  Ak Parti eski İl Başkanı ve aday adayı   Ömer Kılıç’ın Ketençimeni Kayak Merkezinde yemek vermesini de kinayeli şekilde eleştiren bir video yayınlamıştı.

Niğde’den Koray Aydın’a tam destek Niğde’den Koray Aydın’a tam destek

İlgili videolar  aşağıda.

Mustafa Ceylan'ın sosyal medya hesap linkleri de en aşağıda... 

https://www.facebook.com/CeylanMustafaMC

https://www.facebook.com/memleketinsesimc

Editör: TE Bilişim