Her zaman vatandaşların yanında olduğunu hissettiren Niğde Belediyesi Ramazan'da da sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmetlerini sürdürüyor.

9 Ayrı Mahallede İftar Sofrası
Ramazan ayının getirdiği manevi duygulara uygun bir ortam hazırlayan Niğde belediyesi, ramazan geleneğini yaşatmak ve ramazan ayının ruhuna uygun toplumsal kaynaşmayı saplamak amacıyla 9 ayrı mahallede iftar sofrası kuracak. 9 ayrı mahallede vereceği iftar yemeğiyle vatandaşla aynı sofrada bir araya gelecek Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan mahalle iftarlarında önemli olanın komşularla bir araya gelerek aynı sofradan yemek yemek olduğunu söyledi.

Çat Kapı Ev Ziyaretleri
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ramazan ayını halkla iç içe geçirmek için elinden geleni yapıyor. Başkan Akdoğan ihtiyaç sahibi ailelerle iftardan önce bir araya gelerek, onların derdini dinleyip sıkıntılarını paylaşarak yanlarında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 163 ev ziyaretinde bulunan Başkan Akdoğan bu yıl yaklaşık 300 ev ziyareti yaparak vatandaşın yanında bulunmaya devam edecek.

NİĞKART’la Ramazan’a Bol Puanlı Giriş
Niğde Belediyesi Ramazan’da kardeşlik ve paylaşma duygularının artmasıyla, Gönül Kapısı Marketi ile bu yıl da kalplere dokunacak. Paranın geçmediği markette belediye tarafından 3700 ihtiyaç sahibi ailenin daha rahat bir ramazan ayı geçirmeleri için kartlarına puan yükleyecek. Yüklenen puanlarla alışverişlerini yapan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ramazan ayını daha rahat geçirecek.

Başkan Akdoğan’ın Ramazan Ayı Mesajı
Başkan Akdoğan mesajında islam alemi için bereket, bolluk, rahmet ayı olarak bilinen 11 Ayın Sultanı Ramazan ayına girildiğini hatırlatarak‘’ Huzurun, maneviyatın,  kaynaşmanın, dayanışma ve yardımlaşmanın yoğun bir şekilde yaşandığı ramazan ayına kavuştuk. Mübarek ramazan ayı dargınlıkların sona erdiği kardeşlik duygularının güçlendiği bir aydır. Bu ayda her zamankinden daha çok ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmalıyız. Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu mübarek ayda başta Niğdeli kardeşlerimin ve tüm islam aleminin Ramazan'ı Şerif'ini en içten duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın bizlere ve tüm milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum’’ dedi.
 


 
Editör: TE Bilişim