Elhacı Mahmut Caddesi Amele pazarı karşısında hizmete giren ve 6 kişinin istihdam edildiği ‘Ramazan Kahvaltıcı’adlı işlerini açılışına, Niğde Belediyesi başkan vekili Nevzat Türkan, Belediye başkan yardımcısı Mikail Aksungur, önceki dönem Niğde milletvekili Mümin İnan, belediye meclis üyeleri, Niğde müftü yardımcısı Ali Çetin, Niğde'nin bazı kanaat önderleri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada konuşana Niğde Belediye başkan vekili Nevzat Türkan, Niğde'nin ihtiyaçı olan bir işletme olan, istihdama da büyük katkı sağlayan yeni bir iş yeri açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, hayırlı olsun diyerek yeni işyeri sahiplerine bol kazançlar diledi.

Önce müftü yardımcısı Ali Çetin duasını yaptı yapılan açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra Belediye başkan vekili Nevzat Türkan ve beraberindekiler vatandaşlarla aynı ikramların yapıldığı masada bir süre sohbet ettiler.

İşyeri sahipleri Ramazan Gökler ve Murat Gökler, Niğde halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu düşünerek bu sektörde yeni hizmet vermeye başladıklarını söylediler.

Sektör sahibi Ramazan Gökler,” Hiçbir masraftan kaçınmayarak halkımızın hizmetine modern bir kahvaltı şarküteri açtık. Deneyimli ve tecrübeli personellerle İlin yöresine ait ve Türkiye illerimizde en meşhur ve kaliteli kahvaltılık ürünleri araştırdık Niğde'nin beğenisine ve damak tadına sunuyoruz.

Burada 6 kişi ise istihdam edilmektedir. Açılışta bizleri yalnız bırakmayan Sayın Belediye başkan vekilimiz Nevzat Türkan olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Diğer yandan, açılışa gönderilen "Yıkım Ekibi" yazılı  çelenk dikkat çekti. 

Editör: TE Bilişim