Niğde Açık Cezaevi personeli Bor Pınarbaşı piknik alanında bir araya geldi.


Açık Cezaevi Müdürlüğü tarafından 21 Eylül günü organize edilen, geleneksel hale gelen ve bu yıl 2. gerçekleşen Niğde Açık Cezaevi’nde mesleğe yeni başlayan personeller ve eski personellerin eşlerinin katılımlarıyla  gerçekleşen dayanışma ve kaynaşma yemeği, Bor Pınarbaşı piknik alanında düzenlendi.

Organisazyonu bizzat düzenlenmesinde büyük emeği geçen Kurum Müdürü Murat YILMAZ yapılmış olan bütün etkinlikleri organize etmiştir.

Personel kaynaşma gününde canlı müzik, çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yemekte konuşan Niğde  Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin AKÇIL, cezaevi hizmetlerinin, her zaman çalışanı için de büyük meşakkatler, büyük fedakarlıklar isteyen bir görev olduğunu söyledi. AKÇIL, “ Görevlerinizi yaparken de, onlarla birlikte onların cezalarıyla da ceza çekiyorsunuz” dedi.

Konuşma sonrası düzenlenen yemekte Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin AKÇIL  yanı sıra,  Açık Cezaevi Müdürü Murat YILMAZ, Cezaevi 2. Müdürleri Yaşar TAŞ, Y. Kürşat TEMİZKAN, Tahsin YALÇIN, İdare Memurları Selçuk AKGÜL, Kazım ALAN, Kurum personel ve eşleri katıldı katıldı.

Bor Pınarbaşı piknik alanında yapılan etkinliğe katılanlar, organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emeği geçen Kurum Müdürü Murat YILMAZ’a da teşekkür ettiler. 





Editör: TE Bilişim