Türk mutfağının en seçkin lezzetleriyle hem gözlere hem damaklara hitap eden Fertek Altın Park Et Restaurant, Ramazan ayında huzur dolu ortamı ve birbirinden leziz iftar menüleriyle misafirlerine ramazan iklimine yakışır bir iftar deneyimi yaşatmaya hazır.

Niğde ve geleneksel Türk mutfağının en seçkin lezzetleri, müthiş ortamı, muhteşem salataları ve enfes tatlılarıyla misafirlerini ağırlayan Fertek Altın Park Et Restaurant, Ramazan ayında birbirinden leziz kuzu pirzola ve ızgara çeşitleriyle iftar menüsüyle hizmetinize hazır.  İftar menüsüyle farklı damak tatlarına hitap ettiklerini belirten Fertek Altın Park Et Restaurant işletmecisi Hülya Akdoğan, “Farklı damak tatlarına hitap eden iftar menülerimizde kuzu pirzola, Izgara çeşitleri, Niğde Tava, Bor söğürmesi, etli ekmek, pide çeşitleri ve beyaz et sevenler için de Kanat ve tavuk şiş gibi lezzetler yer alıyor.

 Restoranımızda sizler havuz başında iftar keyfinizi yaşarken çocuklarınız ise yeşil alan içinde doğa ile iç içe çocuk parkımızda hoşça vakit geçirebilirler. Fertek Altın Park Et Restoranımızda Ramazan’ın manevi iklimini doyasıya yaşamak için siz değerli vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.







 
Editör: TE Bilişim