Haber; Ali AKBAŞ

Kırşehir Öğretmen Okulu 1969 Yılı mezunu emekli öğretmenler Bor Bahçeli Kasabasında arkadaşları Ali Yılmaz’ın bahçesinde bir araya gelerek hasret giderdi.


Eski yılları yad ettiler


Hocaların hocası olarak bilinen, yıllarca birlikte eğitim camiasında yıllarını emekleri ile farklı şehir ve okullarda hizmetler veren emekli öğretmenler ilginç güzel anılarını paylaştılar.


Kırşehir Öğretmen Okulundan 1969 Yılında mezun olmaları ardından, uzun süre farklı okullarda öğretmenlik görevlerini yerine getiren emekli öğretmenler bu yıl ilk Niğde ili Bor İlçesi Bahçeli Kasabasında ikamet eden arkadaşları Ali Yılmazın bahçesinde bir araya gelerek hasret giderdiler. Eski günleri yad eden emekli öğretmenler 1969 Yılından bu yana ilk defa organize edilen ve geleneksel hale gelmesini arzuladıkları toplantıda geçmişe ait anıların canlandığını, dostlukların tazelendiğini belirtiler. Emekli öğretmen Ahmet Kirişci açıklamasında; güzel dostluk ve anıların canlandığını, güzel anıların tekrar dile getirilerek güzel anıların yad edilerek yaşandığı toplantıda, emekli öğretmenlere çeşitli yiyecek ve yemek ikramı edildi. Hayatını kaybetmiş devre arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, gelemeyen aramızda olmayan arkadaşlara selamlarımızı iletiyoruz. Amacımız tüm emekli öğretmenleri buluşturmaktır. İfadelerinde bulun dular.
 
Editör: TE Bilişim