Eski Sağlık Bakanlarından Devlet Adamı Dr. Doğan Baran Bor'daki mezarı başında ailesi, dostları, siyasiler ve Borlular tarafından anıldı.

 

Eski Sağlık Bakanlarından Dr. Doğan Baran Ölümünün 8. Yılında Bor'daki mezarı başında ailesi, dostları, siyasiler ve Niğde ve Borlular tarafından anıldı.

 

Uzun yıllar Niğde Milletvekilliği ve son döneminde de Sağlık Bakanı olarak Niğde'ye ve ülkemize hizmet etmiş, yaptığı hizmetleri Niğde halkı tarafından takdirle anılan Dr. Doğan Baran'a gerek siyasiler gerekse de Niğde ve Bor'dan gelen vatandaşlar unutmayıp vefa örneği sergilediler.

 

Bordaki mezarı başında okunan Ayet el Kürsü, sure ve duaların ardından Baran'ın oğlu ailesi adına yaptığı konuşmada '' Değerli büyüğümüz, milletvekili ve Bakanımızın 8. Ölüm Yıldönümünde kabri başında anma törenine katılmış olan tüm dostlara teşekkür ederim. Bizleri bu acılı günümüzde yalnız bırakmadınız'' dedi.

 

Merhum eski Sağlık Bakanı Dr. Doğan Baran’ın kabri başında yapmış olduğu faydalı işleri katılımcılar yaşadığı güzel canlı anıları dile getirerek yad ettiler. Mekanı cennet olsun temennilerinde bulundular.

 

Mezarı başındaki anma toplantısına; Dr. Doğan Baran'ın yakınları, dost ve akrabaları, Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Bor Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,Ulukışla İlçesi Belediye Başkanı Hacı Avşar, DP Niğde İl Başkanı Nurettin Şenluk, Belediye Encümen Üyeleri, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergün, CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Çopur, Araştırmacı Yazar Ömer Fethi Gürer, AK Parti, CHP, MHP DP Yöneticileri, Sağlık Müdürlüğünden çalışma arkadaşları,  Niğde'den ve Bor'dan sevenleri katıldılar.

 

 

 

Editör: TE Bilişim