Bor İlçesi Bayat Köyü nüfusuna kayıtlı, 30 Yıllık öğretmen Nihat Aydın  görev yaptığı Bursa Gemlik Şehit Cemal İlkokulu bahçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 



Haber: Selim GÖKEL

 Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, 30 yıllık öğretmen 52 yaşındaki Nihat Aydın, okul bahçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu öldü. Gemlik Şehit Cemal İlkokulu 3'üncü sınıf öğretmeni Nihat Aydın, teneffüste öğrencilerle ilgilenirken fenalaştı. Okul yöneticileri tarafından çağırılan 112 Acil Servis ambulansıyla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nihat Aydın yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

ÖLMEDEN ÖNCE TAHTAYA YAZDIĞI ANLAMLI YAZI

Evli ve 1 çocuk babası Nihat Aydın'ın son dersinde öğrencilerine uyuşturucuya karşı altın öğütler bıraktığı ortaya çıktı. Nihat Aydın'ın son dersinde tahtaya yazdığı öğütler ise altın değerindeydi.

Aydın'ın tahtaya yazdığı öğüt ve uyarılar şu cümlelerden oluşuyor:

"Bir kere denemekle bir şey olmaz. Kötü alışkanlıklar için en tehlikeli yaklaşım. Asla ve asla buna kanmayalım. Bütün kötü alışkanlıkla, bir kere deneyerek başlanan ve insanın hayatını mahveden bağımlılıklara dönüşmektedir. Sevgili öğrencilerim, her zaman dikkatli olun. Şartlar ne olursa olsun zararlı kötü alışkanlıklara asla bulaşmayın. Sizi seven o kadar çok insan var ki Onları üzmeye hakkımız yok. Sizleri çok seviyor, hep sağlıklı kalmazı diliyorum."

Nihat Öğretmenin cenazesinde öğrencileri göz yaşlarını tutamadı.



Bor İlçesi Bayat Köyünden olan Nihat Aydın  Lise öğrenimini  Bor Şehit Nuri Pamir Lisesinde yapmış ve üniversite öğreniminden sonra Bursa'da çeşitli okullarda öğretmenlik yapmıştı. Cenazesinin Bor Bayat köyünde Cuma namazını müteakip  toprağa verileceği öğrenildi. 

Borhaber.net olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

30 Yıllık Öğretmenin, Ölmeden Önce Verdiği Son Ders
Editör: TE Bilişim