YÖK Üniversitede “Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi” Kurulmasını Uygun Buldu YÖK Üniversitede “Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi” Kurulmasını Uygun Buldu

Niğde Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi'nde Ressam Muammer Erkul'un çizimlerle Filistin sergisi gerçekleştirildi.

ERKUL: SANATÇIN YOKSA SANATIN YOK, SANATIN YOKSA YARINLARIN YOK
Okul idaresi, öğretmenler ve davetliler tarafından büyük ilgi gören sergi ile ilgili Ressam Muammer Erkul yaptığı açıklamada; ‘’Filistin ve Kudüs ümmetin namusudur inancıyla, Gazze savaşı başladığından beri her gün çizerek duyarlılığı arttırmağa çalışıyorum. Her zamanki gibi “Sanatçın yoksa sanatın yok, sanatın yoksa yarınların yok” diyerek bütün sanatçı arkadaşları bu konuda üretmeye davet ediyorum. Filistin konulu bütün çizimlerimi ümmete armağan ediyorum’’ dedi.

İSPİROĞLU: HAK ETTİKLERİ CEZAYI ÇEKECEKLERDİR
Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi Müdürü İdris İspiroğlu sergi etkinliğiyle ilgili, “Biliyor ve inanıyoruz ki İsrail'in estirdiği bu terör, işlediği bu vahşetler ve soykırımlar bir gün kendi sonlarını getirecektir. Zira her şey en ince yerinden, zulüm ise en kalın yerinden kopar. Eli kalem tutanlar yazdıkça, fırça tutanlar çizdikçe, dili dönenler anlattıkça, yüreği yananlar dua ettikçe,  zalimler insanlığın vicdanında hapsedilecek ve eninde sonunda hak ettikleri cezayı çekeceklerdir ‘’ ifadelerini kullandı.

Editör: Selim GÖKEL