Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt geri dönüşüm üzerine ülke genelinde hizmet vermekte olan Niğdeli iş insanlarıyla bir araya gelerek Niğde'nin cazibe merkezi haline gelmesi için ilk hamleyi gerçekleştirdi.

Niğde'yi geri dönüşüm sanayi ve teknolojileri alanında bir cazibe merkezi, üretim ve teknoloji üssü haline getirmeyi planladığını dile getiren Uzkurt,  geri dönüşüm sektörüne önemli katkıları olan iş adamları ile  birlikte Niğde’de daha büyük bir sanayi alanı içerisinde katma değeri , kârlılığı ve verimliliği yüksek olan bir alanda faaliyet göstermelerine yönelik projeler üzerinde istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Konuyla ilgili çalışmalara başlayacaklarının startını veren Uzkurt açıklamalarında şunları söyledi;
"Önümüzdeki günlerde geri dönüşümcülerimizi büyük bir sanayi alanında Niğde’de  katma değerli ve teknoloji düzeyi yüksek üretim yapmaları için projelerimizi hazırlayıp ilgili bakanlıklarımıza sunacağız. 

İnanıyorum ki Türkiye’nin geri dönüşüm sektörüne yön veren iş adamlarını Niğde’de Türkiye ekonomisine daha fazla katkı verecek şekilde büyük bir alanda toplamayı başarır ve daha katma değerli üretimler yapmalarını sağlayarak hem Niğdemize hem Ülkemize katkı sağlayacak bir ekonomik modeli ortaya koyarız." dedi.

Niğde’nin Seçimi – Notlar – Sayılar - Oranlar Niğde’nin Seçimi – Notlar – Sayılar - Oranlar

WhatsApp Image 2023-08-15 at 18.40.35

Editör: Selim GÖKEL