31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler yerel seçimine 2 ay gibi bir süre kala siyasi partilerin belediye başkan adayları belirlendi ve başkan adayları esnaf ve vatandaş ziyaretlerine başladı. Niğdeliler Belediye Başkan Adaylarının vaat ve projelerini merakla beklemeye geçtiler.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala Belediye başkan Adayları Sokak Sokak, mahalle mahalle ve esnaf esnaf gezmeye başladılar. Vatandaşların ve esnafların nabzını yoklayan Belediye Başkan Adayları yaptıkları ziyaretleri öncelikle kendilerini tanıtırken projelerinden bahsetmeyip sır gibi saklıyorlar. Vatandaşlar ise seçime 2 ay gibi bir süre kaldığını Belediye Başkan Adaylarının neden ilimiz için yapmayı planladıkları projeleri açıklamıyorlar, yoksa başkan adayları bir birine kopya çektirmemek için mi projelerini açıklamıyorlar diyorlar.

Yapılan ziyaretler sürerken 31 Mart seçimleri hakkında konuşan Niğdeliler ise adayların şahıslarından önce projelerini merak ettiklerini ifade ettiler. Vatandaşlar, “Belediye başkan adayları sahada koşturuyor. Allah hepsinin yollarını açık etsin. Seçim çalışmalarını sürdüren tüm adaylara başarılar diliyoruz ama bizler artık adaylarla beraber bu adayların Niğde ile ilgili yapacaklarını duymak istiyoruz.

Mesela Niğde için büyük proje denilebilecek 3 projelerini açıklasınlar bakalım. Bu şehirde son 5 yılda elbette birçok soruna rağmen hizmetler yapıldı ama daha çok çalışma ve ilimiz için daha güzel projeler yapılması gerekiyor. Seçimlere iki aydan daha az bir zaman kaldı bazı partilerin adayları ortada yok. Sahada çalışan adaylarda hala Niğde için projelerini açıklamadı. Bu projeleri açıklayarak sahada olsalar daha güzel olurdu. İnşallah 31 Mart akşamı Niğde genelinden sıkıntılı haberler almadan tüm Niğde’nin kazanacağı bir seçimi geride bırakırız. Ama dediğimiz gibi açıklanacak projeler aday tercihimizde önemli olacak” dediler. 

Niğde’den Koray Aydın’a tam destek Niğde’den Koray Aydın’a tam destek

Niğde’de 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Adaylarından çok muhtar adayları göze çarparken Belediye Başkan Adayları ise geri plana düşmüş gibi. Vatandaşlar Başkan Adaylarından uçuk kaçık projeler değil de Niğde’yi ileriye götürebilecek, millete dokunabilecek projeler ve vaatlerde bulunmalarını istiyorlar.

Editör: Selim GÖKEL