Niğde Vali Cahit Çelik, kahraman şehitlerimiz J. Er Ahmet Saltık, J. Kom. Onb. Mehmet Kayahan, P. Söz. Er Onur Özbek ve P . Onb. Enes Alper'in kıymetli ailelerini ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

Narkotik ekiplerinden uyuşturucu operasyonu, 41 gözaltı Narkotik ekiplerinden uyuşturucu operasyonu, 41 gözaltı

Ziyarette, vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında canlarını feda eden şehitlerin hiçbir zaman unutulmayacağını, Şehitlerin haklarının ödenmeyeceğini belirten Vali Çelik, "Vatanını, milletini, bayrağını korumak için canlarını veren, peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebelerden birine erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler aileleri. Şehitlerimizin emaneti olan sizlere sahip çıkmak bizim en önemli görevimizdir." dedi.

Şanlı tarihi sayısız kahramanlıklarla dolu Türk milletinin birlik ve bölünmez bütünlüğünün en büyük kanıtının, bu topraklar için canını feda eden şehitler olduğun belirten Vali Çelik, “Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum'' dedi. 

Editör: Selim GÖKEL