Ulukışla ilçe Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sayar ile birlikte ilçe merkezinde bulunan Kurtuluş Ortaokulunu ziyaret etti. Okullarda incelemelerde bulunan Kaymakam Çam Öğrencilerle sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi, derslerinde başarılar diledi.

Öğretmenler ile toplantı yapan KaymakamÇam, "Amacımız nitelikli öğrenciler yetişmesini ve öğrencilerimizin iyi yerlere gelmelerini sağlamaya yardımcı olmak. Bu anlamda sadece kaymakamlık ve milli eğitim müdürlüğü olarak değil öğrenciler için yaptığımız çalışma ve faaliyetlere eğitimin tüm paydaşlarını dahil ediyoruz. Siz değerli öğretmenlerimize de gayret ve çalışmalarınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni eğitim öğretim yılının ilçeye ve ülkeye hayırlı olmasını dileyen Çam, "Öğrencilerimizin, eğitim yöneticileri ve öğretmenlerimizin rehberliğinde ilk ders zilinin çalmasından itibaren planlı, düzenli ve gayretli çalışma temposu ile arzuladığımız başarıya ulaşacaklarına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, eğitim yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

Lise öğrencilerinden TUSAŞ tesislerine teknik gezi Lise öğrencilerinden TUSAŞ tesislerine teknik gezi

Editör: Selim GÖKEL