Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, CHP Ulukışla Belediye Başkan Adayı Hüseyin Toker’e destek ziyaretinde bulundu. 

TOKER’DEN HALKÇI VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK VURGUSU

CHP Ulukışla Belediye Başkan Adayı Hüseyin Toker konuşmasına ziyaretlerinden ötürü Zeydan Karalar ve Erhan Adem’e teşekkür ederek başladı. Toker konuşmasının devamında, “Ağızlarından iktidarı düşürmeyip, hayal satanların; ağızlarından Ulukışla sevdasını düşürmeyip, sadece bu duyduğu sevdayı kurdukları bu rant düzeni için kullananların, belediye başkanlığını kendilerini zengin etme, yandaşlarını zengin etmek için kullananları ve bunların kurmuş olduğu bu harami düzene son vereceğiz. Bizim halkçı ve halkına hesap verebilen belediyecilik anlayışımızda, çocuklarımızın geleceği olacak, gençlerimizin geleceği olacak, çiftçilerimiz olacak, emeklilerimiz, yaşlılarımız, yoksullarımız, esnafımız ve kamu çalışanlarımız olacak. Biz belediye olarak her yerde her kesin belediyesi olmaya devam edeceğiz ve herkesin belediyesi olacağız. Bizim belediyecilik anlayışımızda şeffaf, halkına hesap verebilen bir belediyecilik anlayışı olacak. Bu anlayışla, hiç durmadan daha güzel bir Ulukışla, daha yaşanabilir bir Ulukışla için gece-gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyorum. Bize destek olan herkese söz veriyorum sizlerin yüzünü kara çıkarmayacağım. Biz bu seçimi kazanacağız.” dedi.

KARALAR, “NE HARAMA EL UZATIYORUZ NE DE HARAMA EL UZATTIRIYORUZ”

Adana Büyükşehir Belediyesini kazandıklarında batmış bir belediye devraldıklarını belirten Karalar, “4 lira borcu olan bir belediyeyi biz 4 lira geliri 1 lira borcu olan bir belediye haline getirdik.” dedi. Adana’da yaptığı çeşitli çalışmalar ve devasa projelerden bahseden Karalar, 2 yönetim arasındaki farkı vatandaşlara anlatılması gerektiğini söyledi. Karalar, “Bir yönetim ekonomik şartlarını yandaşa kullanıyor, çevresindeki insanlar menfaatleniyor. Ama bizler milletin parasını en dikkatli şekilde kullanıyoruz. Ne harama el uzatıyoruz ne de harama el uzattırıyoruz, varsa bu işe tenezzül edenlerin kafasını koparıyoruz.” şeklinde konuştu.

EN MUTLU İNSANLAR CHP BELEDİYELERİNİN OLDUĞU YERLERDE

 CHP’li belediyelerin olduğu illerde halkın yaşam standartlarının arttığı belirten Karalar, “CHP’li belediyelerin icraatlerine bakın, İstanbul’dan, Ankara’dan, Aydın’dan, Mersin’den, Adana’dan, Eskişehir’den aldıkları kentleri dünyaya tanıtıyorlar, turizm merkezi yapıyorlar, geliştiriyorlar ve sorsanız en mutlu insanlar bizim belediyelerimiz hüküm sürdüğü yerlerde olanlar. Bakın ona göre oy verin.” dedi.

KARALAR’DAN TOKER’E TAM DESTEK

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Ulukışla Belediye Başkan Adayı Hüseyin Toker’i göstererek, “Bizim bu kardeşimize güvenimiz tam. Bu kürsüde olmamın bir nedeni de yanında olacağımı, artık para problemi olmayan, artık parasal olarak Ankara’ya dahi ihtiyacı olmayan Adana Büyükşehir Belediyesinin her zaman yanında olacağını söylemek için buradayım. Bizim yanımızda Ankara yok ama bizim yanımızda yürekli insanlar var, doğru insanlar var, sizler varsınız. Sizden aldığımız güçle olmazı olduruyoruz. Büyük zorlukları aşıp, büyük engelleri aşıp, büyük hizmetler yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

22 YILDIR ÜLKEYİ YÖNETİP TERÖRÜ BİTİREMEDİLER

Yaşanan terör saldırıları sonrası yaşanan bildiri imzalama krizine de değinen Zeydan Karalar, “Esas itibariyle milliyetçi biziz, kimseye kaptırmayın. Atatürk'ün milliyetçisiyiz biz. 22 yıldır çok muktedir bir iktidar var Türkiye'de; bugüne kadar Mustafa Kemal Atatürk'ün bile erişemediği bir güce erişen Anayasası, yasası, askeri, polisi hakimiyeti altına alan ağzından çıkanın kanun olduğu bir siyasi iktidar var ve 22 yıldır ülkeyi yönetiyor. 21 aydır da Pençe Kilit Harekatı var. 8 ve 9 şehidin olduğu yer içimiz acıyor, yüreğimiz yanıyor. Onlar bizim evlatlarımız. Şehitlerimiz için hani ne kadar özveride bulunsak, neler yaparsak yapalım, onların haklarını ödeyemeyiz ve elbette, 'Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez' diyeceğiz biz ve onlardan daha fazla diyeceğiz. Gerçek milliyetçi biziz. Şimdi Meclis'te bir bildiri imzalama tartışması yaşandı. Elinizi vicdanınıza koyun, 22 yıldır terörü kuruttuk, ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz, kafalarını kaldıramazlar, bir gün sonra şehit cenazesi oluyor değil mi? Peki, 21 aydır Pençe Kilit Harekatı var ve bir haftada yaklaşık 17 şehit geldi. Bunlar mı hesap vermeli, yoksa bir dakika, kardeşim, 22 yıldır terörü çözememişsin, çözdük dedin, kuruttuk dedin, 2 gün sonra şehit geliyor. 21 aydır Pençe Kilit Harekatı yapıyorsun, kuruttuk diyorsun, 6 şehit, 7 şehit, 8 şehit geliyor. Gelin bir anlatın bize, ne oluyor, niye oluyor, sonra birlikte imzalayalım diyen mi suçlu, yoksa 21 ayda Pençe Kilit Harekatına rağmen orada terörü engelleyemeyen mi suçlu? 22 yıldır ülkeyi idare eden, teröre engelleyen mi suçlu? Bizi imzalamadık diye yerden yere vurmaya kalktılar. Ama halk bunu yemez artık." diyerek sözlerini sonlandırdı.

124

MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili  Bor Belediyesine Anlamlı Teklif MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili Bor Belediyesine Anlamlı Teklif

Editör: Selim GÖKEL