Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Niğde temsilciliği tarafından 26 Kasım Pazar günü saat 13.00'te 5-10 yaş arası çocuklara yönelik Etkileşimli Masal Atölyesi düzenlenecek.  

Zabıtadan fırınlara hijyen ve gramaj denetimi Zabıtadan fırınlara hijyen ve gramaj denetimi

UCİM Niğde il temsilcisi Dr. Öğrt. Gör. Arzu Şahan etkinlikle ilgili; ‘’'Masallar çocukluğumuzdan bu yana bize hayal dünyamızın ve farklı diyarların kapılarını açan bir anahtar olmuştur. Biz de UCİM olarak bu anahtarı nesiller boyu aktarmaya niyetliyiz. Yaptığımız her atölyede çocuklarımızı bilinçlendirmek ve geliştirmek ana hedefimiz.  Etkileşimli Masal Okuma atölyemiz ile çocuklarımızı mutlu etmek, gelişimlerini desteklemek, dikkat becerilerini arttırmak, erken okuryazarlık becerilerini desteklemek, kelime haznesine arttırmak, insan ilişkilerini anlamak için çocuğa ön bilgi sağlamak, hayatta henüz karşılaşmadığı ama karşılaşabileceği durumları kitaptaki karakterler üzerinden deneyimleyerek seçme şansı sunmak, yaratıcı çözümler üretme becerilerini arttırmak amacındayız.
Niğde'de düzenlediğimiz atölyeleri kontenjan ile belirliyoruz. Bunun nedeni ise katılan tüm çocuklarımız ile birebir ve etkili iletişim kurmaktır. Atölyelerimiz devam edecek olup her hafta sonu bir tane olmak üzere planlamalar yapıyoruz.  Kapılarımız Niğde’mizin tüm çocuklarına açıktır.
Atölyelerimiz ücretsiz olup, hem siz değerli velileri, hem de çocuklarınız için harika bir pazar aktivitesi için hepinizi bekliyoruz’’ dedi.

Editör: Selim GÖKEL