Niğde Gençlik Spor İl müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik merkezleri okulların 15 günlük yarıyıl tatiline girmesi dolayısıyla çocuklara özel programlar hazırladı.

Niğde'de Yapılan Sutopu Kadınlar Şampiyonası Sona Erdi Niğde'de Yapılan Sutopu Kadınlar Şampiyonası Sona Erdi

Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Gençlik Merkezlerinde personeller öğrencilerin taleplerine yetişebilmek için büyük çaba harcadı. Masa tenisi, badminton, karakalem gibi birçok alanda kursların düzenlendiği gençlik merkezinde zeka ve salon oyunları da öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Niğde Gençlik Spor il müdürlüğü yetkilileri, “ara tatillerde de öğrencilerimize gençlik merkezlerimizin kapılarını açtık. Gençlerimizin bütün atölyelerimizdeki faaliyetlerimizden faydalanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Gençlik Merkezi aynı zamanda gençlerin gönüllülük yaparak toplumsal sosyal sorumluluklarını yerine getirmeye yönelik de imkânlar sunuyor. Bu anlamda oluşturulan Sosyal Sorumluluk Kulübü, gerçekleştirdikleri çeşitli temalardaki aktivitelerle toplumsal fayda esaslı aktiviteler yapıyor. Gençlerin kişisel yeteneklerini geliştirmesi, fikir ve becerilerini projeye dönüştürmesi için oluşturulan proje atölyesinde gençler, Gençlik Merkezi gönüllü eğitmenleri eşliğinde devam eden Gitar kursları ile gençler enstrüman çalma yeteneklerini geliştiriyor. Gençlik Merkezi bünyesinde oluşturulan Kitap Okuma grupları ile gençler belirli aralıklarla bir araya gelerek güncel kitapların kritiklerini yapıyor. Öğrenci kardeşlerimiz, yarıyıl tatili boyunca istedikleri gün ve zamanda gelerek düzenlediğimiz etkinliklere katılabilir. Eğer toplu etkinliklere katılmak istemezlerse de kitaplarını okuyabilir, derslerini çalışabilir ya da bireysel olarak masa tenisinden, basketbola kadar birçok spor dalında sporlarını yapabilirler” dedi.

Editör: Selim GÖKEL