Niğde Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı,2024 yılının birinci grup bilgisayar destekli ön muhasebe kursu açılacağını açıkladı.

KURS ÖN KAYITLARI BAŞLADI

Kontenjanların sınırlı olduğu belirtilen ön muhasebe kursuna katılmak isteyenler Ön Kayıtlarını 31 Ocak 2024 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde saat 10.00-14.30 arasında müracaatlarını şahsen Niğde Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odasına yapacaklar.  Kurs hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler ise SMMMO'nun 03882120030 numaralı telefonundan bilgi alabilecek. Niğde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından açılacak kurs sonunda kursiyerler katılım belgesi sahibi olacak.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı

KURS 30 SAAT SÜRÜYOR VE BİLGİSAYAR DESTEKLİ

Ön muhasebe kurslarını belirli aralıklarla açtıklarını belirten Niğde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Demirdilek; ‘’Oda olarak belirli aralıklarla ön muhasebe kursları düzenliyoruz2024 Yılı 1’nci Grup Ön Muhasebe Yetiştirme kursumuz ön kayıtlarına başlıyoruz. Ön Kayıtlarınızı 31 Ocak 2024 tarihine kadar Odamız personeline yaptırabilirsiniz.30 saat olarak planlanan ön muhasebe kursumuzda firmaların işletmelerine aldıkları ön muhasebe elamanlarının bilmesi ve yapması gereken işlemleri anlatacağız. Kursiyerlerimize, işletmelerin ihtiyacı olan e-arşiv, e-belge ve e-fatura işlemlerini yapabilecek düzeyde bilgi sahibi olacaklar. İşletmenin stok takibini, fatura çek-senet, cari hesaplar, bankalar, krediler, bunlarla ilgili takipleri yapabilecek, işin özünü öğrenmelerine yönelik kurs eğitim içeriği hazırladık. Açtığımız bu ön muhasebe kurslarındaki verilen eğitimle Niğde mükelleflerimize ve halkımıza bir nebze de olsa faydamız olur diye düşünüyoruz” dedi.

Editör: Selim GÖKEL