Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yeni dönem AK Parti Meclis üyelerine Niğde'de 2009- 2014 yılları arasında yapılan Belediye hizmetlerini gezdirdi.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Harun Dikici, Rıfat Özkan ve Belediye Meclis Üyeleri ile 2009-2014 yılları arasında yapılan çalışmaları gezerek hizmete sunulan tesislerin işleyişini anlattı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Belediye Başkan Yardımcıları Harun Dikici, Rıfat Özkan beraberinde AK Parti Belediye Meclis Üyelerine, 2009-2004 yılları arasında yapılan Hayvan Barınağı, Modern İtfaiye Binası, Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi, Birinci Sınıf Mezbaha, Birinci Sınıf Hayvan Pazarı, Zahire Pazarı, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi'ni göstererek tesisler hakkında bilgi verdi.

Yeni dönemde yeni hizmetlerle Niğde ile buluşmaya devam edeceğiz

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Meclis üyelerimizin 16 tanesinden 13 tanesi yenilendi. Meclis üyelerimizle beraber 2009-2014 yılları arasında Niğde'mizde yapmış olduğumuz  Belediye hizmetlerini, sosyal tesislerini meclis üyelerimize tanıtma ve içlerini gösterme açısından gezi düzenledik. Belediye 5 yılda ne kadar hizmet yapabilmiş bunların görülmesi ve Belediye Meclis Üyelerimize bunların tanıtılması açısından bir şehir turu yaptık.  Yeni projelerimizin de bir kaç ay içerisinde en azından üç, dört tanesinin ihalesini yaparak yeni dönemde yeni hizmetlerle Niğde ile buluşmaya devam edeceğiz" dedi.




Editör: TE Bilişim