24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde 27.Dönem Niğde Milletvekilleri seçilen AK Partili Yavuz Ergün, Selim Gültekin ve CHP'li Ömer Fethi Gürer yemin etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Saat: 22.50 sularında ant içen Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergün, Selim Gültekin ve Ömer Fethi Gürer yemin töreninde; “Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyet’e ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma, toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa’ya sadakattan ayrılmayacağıma büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine ant içerim" dediler.

Yemin eden 27 Dönem Ak Parti Milletvekilleri Yavuz Ergün, Selim Gültekin ve CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer görevlerine resmen başladılar.





 
 

Türkiye Büyük Millet Meclisinde yemin ederek resmi görevimize başladık. 26. dönemde olduğu gibi, 27. dönemde de #hak, #hukuk ve #adalet mücadelemize devam edeceğiz. Yeni yasama döneminin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ömer Fethi Gürer@herkesicinCHP @CHPCalisiyor pic.twitter.com/I1P3JRoBGW

— ÖMER FETHİ GÜRER (@fethigurer) 8 Temmuz 2018
Editör: TE Bilişim