Ak Parti Niğde İl eski Başkanı Yaşar Ataç, 25. Dönem Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Ataç, Ak Parti Niğde il binasında düzenlenen basın açıklamasında resmi başvurusunu Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir’e teslim etti.

Ak Parti Kadın Kolları Niğde İl Başkanı Reyhan Sayın, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç ve partililerin katılımıyla düzenlenen basın açıklamasında Ataç; 2011 yılı 24.Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adayı olduğunu belirterek; “ O zaman adaylığım kısmet olmadı. Fakat geçen süre içerisinde gerek Niğde’mize gerek partimize hizmet etmeye devam ettik” dedi.

NİĞDE SEVDALISI BİR KARDEŞİNİZ OLARAK

Ataç, “2023 yeni Türkiye hedefinde gelişmiş güçlü bir Niğde için hizmet atağında Niğde’nin kalkınma ve projelerde hak ettiği yeri alabilmesinde Niğdemize yapılması gerekenlerin olması hususunda yılların verdiği bilgi ve birikimimle teşkilatımızın her kademesinde görev yapmanın haklı onur ve gururu ile Niğde sevdalısı bir kardeşiniz olarak yeniden Niğde Milletvekili aday adayı oluyorum. Rabbim inşallah bizlere Niğde’mizi TBMM’de üç Milletvekilliği ile temsil etmeyi nasip eder. Tüm gayret ve çalışmalarımızın bu doğrultuda olacağına inanıyorum” diye konuştu.

SAKIN KADER DEMEYELİM

Yürekten inandığı bir hususu katılımcılarla paylaşmak istediğini söyleyen Ataç; “Her şey nasip, kısmet biz sadece sebebini işlemekle yükümlüyüz. Ne yaparsak yapalım, ne düşünürsek düşünelim sakın kader demeyelim. Çünkü kaderin üstünde de bir kader ve göklerden gelen bir karar vardır. Onun için değerli dostlarım bize sabrın, direnmenin, şükrün değerini öğrettiği için Rabbime hamd ediyorum. Kalbimize millete, ülkeye hizmet için halka ve Hakk’a hizmet aşkını, sevdasını, tutkusunu veren Allah’a hamd ediyorum” diye konuştu.



Editör: TE Bilişim