Şekerbank, ev kadınından girişimciye, esnaftan bireysele kadar tüm kadın müşterileri için Dünya Kadınlar Günü’ne özel kampanyalar düzenledi. Her türlü ihtiyaca özel ürünler geliştiren Şekerbank, düzenlediği kampanyalar ile işini büyütmek, tasarruf etmek, indirim fırsatlarından yaralanmak isteyen kadınlara Dünya Kadınlar Günü kapsamında avantaj sağlıyor. 

İşletmesini büyütmek isteyen kadınlara 6 ay taksit ertelemeli kredi…

Şekerbank, Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlediği ‘Üretene Destek Kredi Kampanyası’ ile işletme sahibi kadın müşterilerinin 250 bin TL’ye kadar nakit ihtiyacını karşılıyor. İşlerini büyütmek isteyen kadın işletmeler, 60 aya varan vadelerin bulunduğu kampanya kapsamında dilerlerse ilk taksitlerini 6 ay erteleyebiliyorlar. Ayrıca işyeri sahibi veya ortağı kadın olan üye işyerlerinden 08 Mart 2014 Dünya Kadınlar Günü’nde POS ile yapılan işlemlerden komisyon ücreti alınmıyor. 

Şekerbank, bireysel kadın müşterilerine ise 14 Mart’a kadar geçerli, 4 ay ertelemeli masrafsız ve komisyonsuz kredi sunuyor. Kampanya kapsamında ayrıca avantajlı mevduat oranları da kadın müşterilere sunuluyor.

‘Tasarrufun Altın Günü’nde ferdi kaza sigortası hediye…

Şekerbank’ın küçük birikimleri altın olarak değerlendirmek isteyenler için geliştirdiği ‘Tasarrufun Altın Günü’nde de hangi ayarda olursa olsun bilezik, yüzük, kolye, çeyrek altın, küpe gibi her türlü ziynet altınını Şekerbank şubelerine getiren kadınlara, Dünya Kadınlar Günü’ne özel ferdi kaza sigortası hediye ediliyor. 28 Mart’a kadar Şekerbank’ın 80 farklı şubesinde uygulanacak ‘Tasarrufun Altın Günü’ kapsamında her türlü ziynet altınlarını getiren kadınlara 1 yıl süreli 10 bin TL teminatlı ferdi kaza sigortası hediye ediliyor.

İndirimli alışveriş fırsatı…

Şekerbank şubesiz bankacılık kanallarını kullanan kadınlara da avantajlar sunuyor. Mart ayı boyunca Şekerbank İnternet Şubesi ve Şeker Mobil Şube’ye giriş yapan kadın müşteriler, www.cicekbahcesi.com.tr’den yüzde 20 indirim ve www.indirimo.com.tr internet sitesinden yapacakları alışverişlerden 20 TL hediye çeki kazanıyor.

Kadınlara Özel ‘5 Kat Bonus’

Şeker Bonus Kart sahibi olan kadınlar da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yaptıkları harcamalardan ‘5 Kat Bonus’ kazanacak. Kazanılan ekstra bonuslar 12 Mart 2014 tarihinde kartlarına yüklenecek.

Halit Yıldız: “Yerel ihtiyaçları gözetiyoruz”

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, bu özel günde onların yanında yer alıp her türlü finansal ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladıklarını belirten Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Halit Yıldız “Bugün tasarruf sahibi, işletmesini büyütmek isteyen girişimci müşterilerimizin güvenine layık olmak, emeğine değer katmak için çalışıyoruz. Bunu sağlamak için de sahaya yakın, yerel ihtiyaçları gözeten, tabana yaygın bankacılık yapıyoruz. Bu misyon doğrultusunda da kadın müşterilerimizi her zaman dinliyor, ihtiyaç ve beklentilerini anlamaya çalışıyoruz. Bireysel müşterilerimizden girişimci kadınlarımıza, esnaftan ev kadınına tüm kadınlarımızın ihtiyaç ve beklentileri bizler için çok önemli. Bu kapsamda da onları bu özel günde unutmuyor, yanlarında yer alıyoruz” dedi.



Editör: TE Bilişim