Demokrat Parti 1. Sıra Niğde Milletvekili Adayı Cengiz Sefer, 19 Mayıs dolaysıyla yayınladığı mesajda “ Demokrat Parti 60 yıldır, demokrasi mücadelesinde güvendiği tek güç olarak gençliği görmüştür. Gençliğe güvenen, onların rehafını ve özgürlüğünü düşünen geleneğimiz yine onlarla geleceğe yön verecektir” dedi.
 
Cengiz Sefer yazılı olarak yaptığı açıklamada “Kurtuluş Savaşı’nda Demokrat Parti’nin kurucuları bu ülke için hizmet etmekten asla kaçınmamıştır. Çok partili hayata geçildiğinde partimiz geleceğimiz olan genç nesiller için ülkeyi kalkındırmayı başarmışlardır.
Bizler demokrasi olan inancımızı asla yitirmeden, tek dayanağımızın gençlik olduğunu biliyoruz. Düşünün ki bir siyasi hareket tarihinde 3 cumhurbaşkanı, 15 başbakan, yüzlerce bakan barındırsın. Bu şimdiki gibi günlük siyasi oluşum değil bir geleneğin birikimidir. Her yeni nesil, Demokrat Parti’yi omuzlamıştır. Bugün de omuzlayacak, yarında omuzlayacaktır. Çünkü bizim gücümüz gençliğe olan inancımızdan gelir. Bu anlamlı günde başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu uğurda canlarını feda etmiş bütün aziz şehitlerimizi anarken, Gençliğimizin bu anlamlı bayramını kutluyorum” dedi.

 
 
 
Editör: TE Bilişim