Çünkü kime dokunduysak halinden şikayetçi. Hemen herkes ‘Kurtarın bizi’ diyor. Her kesime hitap eden çok ve Türkiye’yi nefes aldıracak oldukça başarılı projelerimiz var. 14 Mayıs’ın hemen arkasından tüm projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi. 
İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı Mümin İnan, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimleri öncesinde Niğde’nin dört bir köşesinde farklı noktalarında esnaf ve vatandaş buluşmalarını aksatmadan sürdürürken yaptığı değerlendirmede; “Ülkemiz AKP iktidarı ve ortakları eli ile mutsuz, kaygılı ve yarınlarından umutsuz hale getirildi. Korku dünyası oluşturuldu, hak adalet ve hukuk sistemi adeta felç edildi.  
MUTSUZ İNSANLAR ÜLKESİ OLDUK
Liyakatli kadrolarımızla gelir gelmez gerek esnafa gerekse vatandaşımızın alım gücünü artırmaya yönelik tedbirleri hayata geçireceğiz. Şatafata, israfa giden kaynakları doğru bir şekilde kullanacağız. Bugün mutlu insanlar ülkesi Türkiye’den mutsuz, kaygılı, yarınlarından umutsuz insanların ülkesine dönüştüren her ne varsa tamamını değiştireceğiz. İşsizlik almış başını gitmiş. Güzel günlere az kaldı.  Demokrasinin işlemesi için Parlamenter Sisteme dönüşün şart. 5 yıldır her olayda ve sonuçlarında gördük. Özellikle kırsal kesim olmak üzere memleketimiz çok zor durumda. Esnafıyla, memuruyla, çiftçisiyle, emeklisi ve genciyle çok büyük dara düştü. Aynı bayrak altında bir ve beraber yaşamak için, bu memleketin topraklarının bir karışı için canlarını verecek olan Türk milletinin iradesi artık sandığa yansıyacak. Körelmiş, tıkanmış olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden artık çıkma zamanı. İnşallah 14 Mayıs’ta halk tercihini İYİ’likten yana yapacak ve biz de göreve gelir gelmez projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu. 

CHP'li Belediyelerde T.C.  tek tek takılıyor CHP'li Belediyelerde T.C. tek tek takılıyor
Editör: TE Bilişim