Niğde’de yayın hayatına başlayıp İç Anadolu Bölgesine açılan Paralel Dergisi’nin imtiyaz sahibi Hacer Şan Topçu, AK Parti’den Niğde Milletvekili aday adayı olarak başvurusunu Ak Parti İl Başkanlığına yaptı.
 
         Hacer Şan Topçu; “Güzel Niğde’mizin devlet hizmetleri noktasında aslan payını alması ve TBMM’de en iyi şekilde temsili için Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday adayı oldum” dedi.
 
         Adalet ve Kalkınma Partisi’nde siyasete girmesinin en önemli nedeninin halkımıza ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a olan inancı ve güveni olduğunun altını çizen Şan Topçu, ticari ve araştırmacı dergici kimliğiyle her zaman hemşerilerimizle iç içe olduğunu belirtti.
 
         Şan Topçu; “Bilgi ve tecrübelerimin artık hizmete dönüşmesinin zamanı geldiğine inanıyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin sağladığı siyasi ve ekonomik istikrarın devamını sağlamak için aday adayıyım” diye konuştu.
 
         1977 Samsun Bafra doğumlu olan Şan Topçu, Niğde Üniversitesi mezunu olduğunu, Niğde’de 15 yıllık bir ticari tecrübeye sahibi bulunduğunu belirterek şunları söyledi:
 
         “Şu ana kadar edindiğim bilgi ve deneyimlerime, yerli ve köklü değerlerimiz doğrultusunda yön vererek, muhafazakâr, demokrasi anlayışı içinde Adalet ve Kalkınma Partisi çatısı altında ülkeme ve Niğdeli hemşerilerimize hizmet etmek istiyorum.
 
         Başlangıç noktası Niğde olan daha sonra iç Anadolu bölgesine açılan Paralel Dergisi’nin imtiyaz sahibiyim. Mesleğim gereği sosyal hayatı ve cemiyeti bilen biriyim.”
 
Editör: TE Bilişim