AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet ÖZMEN İlçelerimizde gerçekleştirdiği Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşları Ziyaretlerini Tamamladı.

 

Özmen, 18 Mayıs'ta Niğde Merkez ziyaretleriyle başlattığı maratonu İlçe Başkanları, İlçe Koordinatörleri ve diğer Teşkilat birimleriyle birlikte Bor, Çamardı, Ulukışla, Çiftlik ve Altunhisar'da yer alan tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek tamamladı.

 

Özmen, il ve ilçe ziyaretleri ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı “ Topluma hizmet noktasında büyük önem taşıyan kamu kurum ve kuruluşlarımızın AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'yi çağ atlatan politikalarının, ilimize sağlamış olduğu sosyal, ekomik ve kültürel katkılarını yerinde görmemiz bize büyük mutluluk verdi. Bu politikaları il düzeyinde uygulayan idarecilerimizi yerinde ziyaret etmemiz hem idarecilerimizi, hemde bizi onurlandırdı.

 

AK Parti İl Başkanı olarak, ilimiz genelinde Partimiz, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde hareket ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde ilimizi hak ettiği yere getirmek, İktidarımızın hizmet kervanından en verimli şekilde faydalanmak için Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve İl Başkanlığımız olarak yoğun gayret içerisinde çalışıyoruz. Önümüzdeki günleri çok daha iyi görüyoruz.” dedi.

 



Editör: TE Bilişim