MHP Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp Bor için, Borlular için projelerini anlattı.



Bor Belediyesi  Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezinde yapılan proje tanıtım toplantısına Sağlık Eski Bakanı Osman Durmuş katıldı. Kalabalık şekilde partililerin katıldığı toplantıya  MHP MYK üyesi Hikmet Bekil, Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, Başkan Adayı Fahrettin Özalp, MHP İl Genel ve Belediye Meclis Üye adayları, partiler ve vatandaşlar katıldı.  Eski Ticaret Odası Başkanı Emrah Çalapkulu’nda salonda olması dikkati çekti.

 
 

Kadınların yoğun katılım gösterdiği toplantı, saygı duruşu ve istiklal marşımızın söylenmesi ile başladı.

Salonda bulunan coşkulu kalabalığa kısa bir konuşma yapan MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, Demokrat Parti İlçe Başkanı ve yönetiminin MHP’ye destek verdiğini belirti ve teşekkür etti.

 

DURMUŞ; AYRIMSIZ TÜM İNSANLARI KUCAKLAYACAĞIZ

 

Sağlık Eski Bakanı Osman Durmuş  “Bor böylesine güzel bir ilçe ve 40 bin insanını kucaklayacak bir belediye başkanı gerekiyor. Fahrettin Özalp’a CHP’lilerden, AKP’lilerden ve BBP’den de oy istiyorum. Bugün burada salonu dolduran binlerce kadın, erkek ve genç kardeşlerimize sesleniyorum kardeşlik için varız. Ay yıldızlı bayrağın ardında ayrımsız tüm insanları kucaklayacağız. Birileri Borluların arasına fitne fesat sokamayacaklar. Bu bir yarıştır Bor kimi istiyorsa o başkan olacaktır. Seçimi İslam’ın hoş görüsü içinde seçimimizi yapacağız” dedi.

 

Osman Durmuş’un ardından, MHP Bor Belediye Başkanı Fahrettin Özalp slayt eşliğinde Bor için hazırlanan çeşitli alanlarda 86 projesini  tanıtmadan önce bir konuşma yaptı.

 

BUGÜN SİZE OLAN SEVDAM BİR KAT DAHA ARTTI

 

Özalp “Bugün size olan inancım, size olan sevdam bir kat daha arttı! Bu kararlı duruşunuz, boyun eğmeyen tavrınız, onurunuz ve sevdanız, 30 Mart’ta, zaferin bize ne kadar yakın olduğunu gösteriyor! Ak partili kardeşlerime sesleniyorum! Sen burada, güzel ilçemiz Bor’da, namusunla, şerefinle ve alın terinle 3 kuruş kazanıp, çocuğuna, helal lokma götürme derdindeyken ve yüreğinde yalnız Allah korkusu barındırırken bu yaşananlar karşısında ne düşünüyorsun.  Balya balya para götürülürken vereceğin bir oyun sırat köprüsünde vebali varken sen nasıl olurda bunlara oy verirsin! Dahası bir eski bakan var soyadı Bağış’mış!  Utanmadan, sıkılmadan bakara makara diyerek, yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’le alay ediyor. Borlu kardeşim sen vergi vermiyor musun, bunlar senin paran değil mi, sen onlara hesap sormayıp, suçlarına oy atarak destek oluyorsan yemin ederim ki benimde senden öbür dünyada soracak bir hesabım var.”dedi.

 

LAFLA DEĞİL, PROJEMİZLE, EKİBİMİZ İLE BOR’A HAZIRIZ

 

Size verilen sözleri biliyorsunuz! Ama benim adım Fahrettin Özalp, mesleğim mühendislik, 6 dönem milletvekilliği yapmış Haydar Özalp’in, Türk Siyaset Tarihi’nin Haydar Ağası’nın oğluyum! Eşim Ülgen Özalp, Paşa Cami İmamı Lütfü Efendi Hocanın Torunu, Borlu Rahmetli Yücel Erdem’in kızı. Ömrüm boyunca harama el uzatmamış bir insan olarak, sizlere yapabileceklerimin sözünü veriyorum. Gönüllerinizin hizmetkârı olmak istiyorum, yüreğinizin sıcaklığını hissetmek istiyorum, Bor’u sizlerle Yeşil Bor yapmak istiyorum. Yüreğim “Bor için atacak”,  aklım fikrim Bor olacak, sevdam Bor olacak. Biz Mevlana’nın,  Ahmet Kuddusilerin torunlarıyız.  Kim ne derse desin, halka hizmet hakka hizmettir. Bundan kimse bizi alıkoyamaz,  2 hafta önce tıp bayramında acı gerçeği sizinle paylaştık, Borlu kanserden ölüyor dedik! Şeyh Edebali’nin dediği gibi İnsanı yaşat ki devlet yaşasın dedik ama hiçbir ses duyamadık. Siz duydunuz mu? dedi.

 

Bor ilçesi için Dev projelerini  slayt eşliğinde anlatan Fahrettin Özalp, Ailesi eşi ve çocukları  ile birlikte sahnede Akkaya baraı çevre kirliliği protesto için maske taktılar. Ardından Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

Editör: TE Bilişim