Köy, belde, ilçe ziyaretleri yanı sıra, esnafları ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti’nin neden tek başına iktidara gelmesi gerektiğini anlatıyorlar. Vatandaşların milletvekillerine olan sevgisi oldukça fazla olduğu görülüyor.  7 Haziran’dan sonraki tabloyu değerlendiren vatandaşların, ‘’Ak Parti’nin 1 Kasım seçimlerinde mutlaka tek başına iktidar olması gerekiyor, biz istikrar istiyoruz’’ sözleriyle karşılaşıyorlar.

Kurban bayramında Niğde’nin 5 ilçesi ile birlikte belde ve köylerin birçoğunu ziyaret eden milletvekilleri bu hafta Bor’da esnaflarla, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ettiler.

Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen ile birlikte Milletvekili adayı Yaşar Ataç’ı karşılarında gören vatandaşların ‘’7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin hali ortada. 1 Kasım’da oyum bu sefer Ak Parti’ye olacak. Biz istikrar istiyoruz, huzurlu bir ortamda yaşamak istiyoruz. Ülkemiz üzerinde oynan oyunların farkındayız. Sizleri sonuna kadar destekliyoruz’’ şeklinde konuştukları belirtildi. 

Ak Parti Niğde Milletvekili Adayları ; ‘’Tüm Türkiye'yi terörize ederek, ekonomiyi dibe vurdurarak, milletin birliğini, kardeşliğini, sevgisini, hoşgörüsünü ortadan kaldırarak, Türkiye'nin dinamik halini yeniden dip yapar hale getirmek istiyorlar, sizler bunları yakînen takip ediyorsunuz ve buna asla izin vermeyeceğinizi biliyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara asla müsaade etmeyeceğiz. Koalisyon görüşmelerinde Ak parti’nin tutunduğu tavır hepinizin malumu. 7 Haziran seçimlerinde, daha sandıkların %85’i açıldığında ana muhalefet partisinin, MHP’nin, HDP’nin  ne söylediğini çok net biliyorsunuz. Bizler ülkenin bir hükümete kavuşması için büyük çaba sarf ettik, ama diğer partiler bunların olmayacağını daha sandıkların tamamı açılmadan dile getirdiler. Biz halkımızın huzur ve refahı için hiçbir zorluktan kaçınmayan, güçlü dünya ülkeleri arasında yer alması için çalışan bir partiyiz. Ak Parti’nin 1 Kasım seçimlerinde yeniden tek başına iktidara gelmesi ile birlikte hizmetlerimizi hiç aksatmadan sürdüreceğiz. Ak Parti’yi zayıflatmak için söylenen boş sözlere prim vermediğinizi biliyoruz. Bizim amacımız vatanımızın bütünlüğü , halkımızın ekonomik, sosyal ve diğer alanlarda huzurlu yaşamalarıdır’’ dediler.

Milletvekilleri seçim çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ederken gittikleri her yerde büyük bir ilgi ile karşılaşıyorlar.


Editör: TE Bilişim