Niğde heyeti, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Ziyarette Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin ve  Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir yer aldı.

BAKAN SOYLU SÖZ VERMİŞTİ
Seçimlerden önce Niğde’de miting yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ” Hükümet konağı yapacağız. Altına da güzel bir otopark yapacağız. Ben öyle sözü lafı fazla uzatmayı sevmem yatıklarımızı da anlatmayı da sevmem. Bir şey söyleyeceğim size. Şimdi projesi tamam her şeyi tamamlandı. Arkadaşlarıma buraya gelirken talimat verdim . Hemen valiliğe gerekli ödenekleri çıkaracaklar. İadesini yapacaklar. Size süre veriyorum 1,5 yıl içerisinde tamamlanacak yeni hükümet binasında en güzel hizmetleri alacaksınız inşallah” diyerek Niğde’ye söz vermişti.

NİĞDE HEYETİ BAKAN SOYLU’YU ZİYARET ETTİ
Niğde heyeti, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Ziyarette Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir yer aldı.

Milletvekili Yavuz Ergun: “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile biraraya geldik. 

Niğde’mizin yatırımlarının hızlanması konusunda istişarede bulunduk taleplerimizi ilettik. Bizlere ve Niğdemize göstermiş olduğu yakın alakadan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
 


 
Editör: TE Bilişim