Niğde'de aralarında Karakapı, Keçikalesi, Değirmenli gibi MHP'li Belediyelerinde olduğu Belediye Başkanlıkları Ak Parti'ye katıldı. 

Haber: Selim GÖKEL


Bugün TBMM'de Başbakan Ahmet Davutoğlu, Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'nunda bulunduğu grup toplantısı odasında  Partilerine geçen Belediye Başkanlarına Ak Parti rozeti taktı. 

Konu ile ilgili Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu Partimize katılan Niğde Merkez Değirmenli, Altunhisar Karakapı, Altunhisar Keçikalesi ile Aksaray Gülpınar Belediye Başkanlarına bugünkü Grup Toplantımızda parti rozetleri Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU tarafından takıldı. Değirmenli Belediye Başkanı Yıldıray TOK, Karakapı Belediye Başkanı Kamil DEMİRALP, Keçikalesi Belediye Başkanı Şamma ÖZTÜRK ve Aksaray Gülpınar Belediye Başkanı Mustafa BAYMIŞLIOĞLU’nu tebrik ediyor hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."dedi. 


Niğde'de Çiftlik İlçe Belediye Başkanı'nın daha önceden Ak Parti'ye geçmesinin ardından bugün geçen MHP'li Belediyeler ile Niğde'de MHP yerel yönetimlerden iyice silindi. MHP'de seçim öncesi neler oluyor, neler yanlış gidiyor? 
Editör: TE Bilişim