Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya öncülüğünde gerçekleşen ziyarete gençlik kolları yöneticileri katıldı.

CHP heyetini ağırlayan İyi Parti Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Kürşat Akdemir ve yönetim kurulu üyeleri , Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya ve ekibine yaptıkları ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

“SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Yeni bir başlangıçla, yeni bir heyecanla yola çıktıklarını dile getiren Akdemir; “Öncelikle nazik ziyaretlerinden dolayı Ozan Sakarya başkanıma teşekkür ediyorum, bilindiği üzere ülkemiz bir çıkmaza girmiştir. Son zamanlarda ülkemizde siyaset dilinin çok ağırlaşması ve çirkinleşmesi insanların kutuplaşmasına sebep olmuştur. Biz genç siyasetçiler olarak siyasette nezaketin ve yumuşak dilin gelmesinin temellerini atacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, 24 haziran da yapılacak olan seçimlerde sandıklara sahip çıkarak, seçimlerde başarı sağlayacak ve ülkemizin üzerinden kara bulutların dağılmasını sağlayacağız şeklinde konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Gençlik Kolları, İyi Parti Niğde İl Gençlik Kollarına yaptığı nezaket ziyaretinde İyi Parti'ye görevlerinde başarılar dilediler.

“MİLLETLE KOALİSYONDA OLACAĞIZ”

İYİ Parti’ye hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. Öncelikle Sayın Başkanım olmak üzere İYİ Parti heyetine bu nazik karşılamaları ve kabulleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum.Bugün Türkiye’nin temel meselelerinden biri seçim güvenliğidir. TBMM gündeminde olan son teklif sadece ittifaklar açısından tartışılıp ele alınırken içerisinde seçim güveliğini ortadan kaldıran çok önemli maddeler göz ardı ediliyor.Bundan sonra da her iki partinin bu çerçevede ki temasları devam edecek. İşin özeti milletin oyunun çalınmamasıdır. Buna karşı biz de milletle koalisyon halinde olacağız 24 Haziran'ı sıkmadığımız el,çalmadığımız kapı kalmayacak birlikte sevgiyle ülkemizin en üst refah düzeyi için,gençlerimizin ve ekmeğini ülkemizin verimli topraklarından kazanan çiftlerimize toplumun her kesmininnumudu olmak İçin kazanacağız” şeklinde konuştu. Oldukça samimi ortamda geçen ziyaret, karşılıklı fikir alış verişinin ardından, toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.



 
Editör: TE Bilişim