Seçimin ve Başkan Yardımcılarının görevlendirilmesinin ardından Niğde Belediyesine ziyaretler devam ediyor.

 


Demirciler Odasından Belediye Başkanı Akdoğan'a Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Demirciler ve Oto Tamirciler Odası yönetimi Belediye Başkanı Faruk  Akdoğan'a görevinde başarılar diledi.

Niğde Demirciler ve Oto Tamircileri Başkanı Turgut Taygur, yönetimi ve sanayi esnafları Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak ikinci dönemde de Başkan Akdoğan'a görevinde başarılar dilediler.

Niğde Demirciler ve Oto Tamircileri Odası'nın yanı sıra TSE Niğde İl Müdürü Ekrem Han ve Asansör Proje Teknik Yöneticisi Makine Mühendisi Adil Yüksek de Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

*****

İl Genel Meclis Başkanı Peşin'den Başkan Yardımcılarına Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin Niğde Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Harun Dikici ve Rıfat Özkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine atanan Harun Dikici ve Rıfat Özkan'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. İl Genel Meclis Başkanı Peşin, Belediye Başkan Yardımcılarına görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin dedi.

Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Harun Dikici ve Rıfat Özkan İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek İl Genel Meclis Başkanlığının hayırlı olmasını dilediler.

 

 

Editör: TE Bilişim