“Son günlerde özellikle İKİ DİL çıkışları ve ÖZERKLİK hayali kuranların aslında devletimizi parçalamak, birliğimizi bozmak niyetinde oldukları açık seçik ortaya çıkmıştır.”
 
Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanı Hikmet Bekil, son zamanda meydana gelen ülke gündemi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.
 
Bekil Açıklamasında ;
 
“Bugün geldiğimiz noktada bazı hayati meseleleri sizlerin aracılığıyla yüce milletimizle paylaşmak lüzumunu görmekteyim. Son günlerde özellikle İKİ DİL çıkışları ve ÖZERKLİK hayali kuranların aslında devletimizi parçalamak, birliğimizi bozmak niyetinde oldukları açık seçik ortaya çıkmıştır. Bu art niyetlerini demokrasi ve barış çığırtkanlığı yaparak maskelemeye çalışanlar, niyetlerinin ülkemizi bölmek, devletimizi yıkmak olmadığını açıklayarak bizleri kandırabileceğini sananlar öncelikle çıkıp samimi bir şekilde her şeyden önce eli kanlı terör örgütünü “TERÖR ÖRGÜTÜ” olarak nitelemelidir.
 
Bu hainlerin ve eli kanlı bölücülerin Kürt vatandaşlarımızın haklarını savunmadığını ve temsilcisi olamayacağını açıklayanlar da kapalı kapılar ardında başka, basın önünde başka konuşmaktan vazgeçmelidirler. Siyaset yoluyla iktidar gücünü elinde bulunduran ve milletten aldığı bu gücü yine milletin yararına kullanması gerekenler de her şeyden önce TBMM çatısı altında ettikleri o yemine sadık kalmak yani milletin bölünmez bütünlüğünü, Türkiye Cumhuriyetinin âli menfaatlerini her platformda korumak ve kollamak zorundadırlar.
 
Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin şu tespiti son derece manidardır:
 
“Siyaset doğası gereğince çözüm ve çare üretmesi gerekirken, son dönemlerde toplumsal kesimler arasındaki kamplaşma dinamiklerini etkinleştirmiş ve ne yazık ki ihtilafları yaygınlaştırmıştır. Üstelik milletimizin yüzyılların bereketli ikliminde emek emek olgunlaştırdığı milli kabullerine, sözüm ona sahip olunan millet iradesi alanından ölümcül zehir enjekte edildi. Eğer bugün vatanın birliği ve bütünlüğü tehlike içindeyse, bunun sorumlularının siyaseti yanlış ve ihanete varacak bir zihniyetle yorumlayanlardan başkası olmadığı da açıktır. Şayet siyaset vatandaşlarımızı birleştirmek yerine ayırıyorsa, kavuşturmak yerine uzaklaştırıyorsa ve birlikte yaşama inançlarına düzenlenen suikastlara mazeretler üretiyorsa, bunlar biliniz ki siyasetin gerçek manasından tamamen koptuğuna delalet edecektir. Böyle bir durumda bile gelişme ve zenginleşmeden bahsedilebilmesi ancak propaganda morfiniyle uyuşmuş biçarelerin başvuracağı bir hezeyan olacaktır.”
 
Bu seçimler neden önceki 23 Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinden daha önemlidir? Çünkü AB ve ABD’nin planladığı “Yeni Dünya Düzeni”ne göre:
 
1.      Ulus devletler etkisizleştirilmelidir.
2.      Etnik ayrımcılık, din ve mezhep ayrımcılığına dayalı federatif ve siyasi örgütlenmeler yaygınlaştırılmalıdır.
3.      Batı medeniyetinin oluşturduğu kimlik ve kültür kabul edilmelidir.
4.      Bunun için milli kimlik ve milli kültür tasfiye edilmelidir.
5.      Milli kalkınma yerine ithalata ve borçlanamaya bağımlılık oluşturulmalıdır.
6.      Ülke küresel pazar olmalıdır.
7.      Sosyal devlet ilkesinden vazgeçilmeli, devletin gelir dağılımı, işsizlik, yoksulluk, sosyal güvenlik alanındaki faaliyetleri sınırlandırılmalı ve bunlar piyasaya bırakılmalıdır.
 
İşte bütün bunlar, ülkemizde de ne yazık ki AKP tarafından yapılmaya çalışılmaktadır. Bunun içindir ki 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri bundan önceki 23 dönemden çok daha fazla önem taşımaktadır. Bu seçim sonrasında yapacağımız tercihle bin yıllık kardeşliğimizi yaşatmaya ya devam edeceğiz ya da Batı’nın isteğine boyun eğeceğiz.
 
Bu nedenledir ki iki dil ısrarının altında yatan asıl niyet bölmektir!
Bu nedenledir ki özerklik naralarının altında yatan bin yıllık kardeşliğimizi yıkmaktır!
Bu nedenledir ki asıl sorunumuz beka sorunudur!
 
Bu hayalleri kuranlar şunu iyi bilsinler ki MHP ve Türk Milliyetçileri var oldukça bu hayallerine asla ve asla ulaşamayacaklardır.
 
- Çünkü MHP ve onun gönül erleri her zaman olduğu gibi bugün de bu tehditleri bertaraf etmeye hazırdır.
 - Çünkü MHP, gücünü milletinden alan bir siyasi harekettir. Önceliklerini ve kırmızıçizgilerini de yine Türk milletinin yüce menfaatleri doğrultusunda belirlemiştir.
 - Çünkü MHP, Türkiye Cumhuriyeti’nin çimentosudur.
 
Varlığımız, Türk varlığına armağan olsun! “
 
 
Editör: TE Bilişim