MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı Hikmet Bekil, MHP İl Başkanı Şakir Sevdi, MHP Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, MHP İl Başkan Yardımcısı Murat Göl, MHP İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Eren, MHP İl Başkan Yardımcısı Cemil Erkul, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Asım Demirdelen, Hak-İş Konfederasyonu Niğde İl Başkanı ve Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Mehmet Avşar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
 
Ziyarette Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkan Vekili Mustafa Tin, Şube Sekreteri İdris Gündoğan, Teşkilatlandırma Sekreteri Özcan Avcı, Mali Sekreter Cihangir Çayan, Temsilci ve çok sayıda Öz İplik-İş üyeleri hazır bulundu.
 
Ziyarette MHP İl Başkanı Şakir Sevdi, yapılan genel kurula davet edilmelerine rağmen, Parti teşkilatının başka bir programı olduğundan dolayı genel kurula katılamadıklarını belirterek, “Çok istememize rağmen genel kurula parti teşkilatımızın başka bir programı ile çakışmasından dolayı katılamadık. MHP İl Teşkilatı olarak Öz İplik-İş Sendikası’nın Niğde’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olması münasebetiyle kendilerini tebrik etmek için bugün ziyaret ettik. Öz İplik-İş Sendikası ilimiz için üzerine düşen bütün sorumluluğu her platformda yerine getirmiştir. Bu güzel çalışmalarının artarak devam edeceğinden hiçbir şüphemiz yoktur” dedi.
 
       MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı Hikmet Bekil ise “ Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Mehmet Avşar kardeşimizin ikinci dönemini tebrik ediyor, Yeni yönetim kurulu üyeleri, diğer organları ile birlikte sendikanın bütün üyelerine başarılar diliyorum” diye konuştu. 
          MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur ise Mehmet Avşar’ı tebrik ederek yeni dönemde Öz İplik-İş Sendikası yönetici ve üyelerine başarılar diledi.
     Öz İplik-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Avşar ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “ MHP İl Başkanlığı’nın bu nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve sendikamızın tüm üyeleri adına sizlere teşekkür ediyorum. MHP Milletvekili Aday Adayı Hikmet Bekil’e de başarılar diliyorum” diye konuştu.
Haber Kaynak: Yeni Yıldız Gazetesi
Editör: TE Bilişim