Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren Tahsin Eren 25 Mart 2012 Pazar Günü  yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi 10. Olağan Genel Kurulu’na arkasına aldığı büyük destekle İl Başkanlığı adayı olarak gidiyor.

 

MHP Çiftlik İlçe Teşkilatı, MHP Altunhisar İlçe teşkilatı, MHP Ulukışla İlçe Teşkilatı ile MHP Çamardı İlçe Teşkilatlarının tamından tam destek alan Tahsin Eren düzenlenen basın açıklamasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin geleceği için önemli açıklamalara da yer verirken “Aday olduğum günden bu yana saygıdeğer gönüldaşlarımın bana  vermiş olduğu sonsuz destek beni son derece onurlandırmıştır” dedi.

 

25 Mart 2012 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi 10. Olağan Genel Kurulu’nda İl başkanlığı seçimleri öncesinde Tahsin Eren dün öğle saatlerinde parti binasında düzenlediği basın açıklamasında Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanlığı görevi için aday olduğunu açıkladı. Düzenlenen basın toplantısına İl  Başkanı Şakir Sevdi, Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, MHP 23. Dönem Milletvekili  Mümin İnan, Niğde Esnaf ve Sanatkârları Kredi Kooperatifi Başkanı Murat Zeren, MHP Çiftlik İlçe Başkanı Lütfi Taş,  MHP Altunhisar İlçe Başkanı Mehmet Ali Yaltı, MHP Ulukışla İlçe Başkanı Hüseyin Avni Eren, Belediye Başkanları, MHP Belde Başkanları ile partililer büyük ilgi gösterdi.

 

ŞAKİR SEVDİ: PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN

İl Başkanı Şakir Sevdi yaptığı konuşmasın da “25 Mart 2012  Pazar günü gerçekleştirilecek olan 10 Olağan Genel Kurul öncesinde büyük bir şevk, azim ve arzu ile Milliyetçi Hareket Partisi’ne  hizmet etme arzusu ile adaylığını  açıklayan Tahsin Eren’e şimdiye  kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından gayretlerinden dolayı teşekkür ederken çıkmış olduğu bu  kutlu  yolda kendisine başarılar dilerim. Gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulumuzun huzurlu ve güvenli bir şekilde geçmesini diliyorum partimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum “dedi.

 

MERKEZ İLÇE İLE 5 İLÇENİN 4’Ü’NDEN

TAHSİN EREN’E TAM DESTEK

Basın açıklamasında açılış konuşmasını yapan, MHP Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur,  “Biz hiçbir zaman bölücü ve parçalayıcı olmadık, hep topladık ve toplamaya çalıştık. 25 Mart 2012 tarihinde gerçekleştirilecek olan 10. Olağan Genel Kurul sonrasında da şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada hiç bir ayrım gözetmeksizin, birlikte hareket ederek önümüzdeki belediye seçimlerinde Niğde Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde başarılı sonuçlar elde etmektir. Şu anda iki ayrı kulvarda yürüyoruz ama hedefimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin büyümesidir. Merkez İlçe Başkanlığı olarak, Çiftlik, Ulukışla, Altunhisar ve Çamardı İlçe Başkanlığı olarak tam destek olarak Tahsin Eren’i destekliyoruz” diye konuştu.

 

TAHSİN EREN: ALDIĞIM DESTEK BENİ ONURLANDIRDI

25 Mart 2012 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi 10. Olağan Genel Kurulunda İl Başkanlığı görevi için aday olduğunu, bu kararının Milliyetçi Hareket Partisi     ve Niğde için  hayırlara vesile olması dileklerini sunarak konuşmasına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Adayı Tahsin Eren “Şimdiye kadar kendimize hizmet kabul ettiğimiz partili arkadaşlarım ile birlikte geçtiğimiz dönem içerisinde omuz omuza vererek aynı kararlılıkla aralıksız yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bundan sonrada sizlerin büyük destekleri ile bu birlikteliğimize Milliyetçi Hareket Partisi’nin şerefli bir vazifesi olan Niğde İl Başkanlığı  görevini en iyi şekilde yapacağım ve partimizi büyük başarılara imza atmasını sağlayacağım. Şunu söylemek gerekirse, aday olduğum günden bu yana kadar siz saygıdeğer gönüldaşlarımın bana vermiş olduğu sonsuz destek beni son derece onurlandırmıştır. Vermiş olduğunuz destek ve güçten dolayı hepinize ayrı ayrı teselli ederim. Milliyetçi Hareket Partisi hem Niğde’de hem Türkiye’de Türk siyasi hayatının etkin ve belirleyici bir gücü olarak her zaman söz sahibi olacaktır. Türk Milleti’nin varoluş ve yaşama mücadelesinde Milliyetçi Hareketin kalesi her zaman sağlam olacaktır”  diye konuştu. 



Editör: TE Bilişim