Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Miilletvekili Adayı Dr.Murat Işıklı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bor İlçesinde esnaf ziyaretleri, mahalle ziyaretleri yapan Işıklı, Akçaören 6.Yayla Şenliklerinde konuştu.

"Akkaya Barajını Temizleyemeyen Havaalanını Nasıl Yapacak"

Işıklı yaptığı konuşmada; Niğde'de değişmeyen bir yapı vardır. Akkaya barajını her seçim zamanı temizleyeceklerini Niğde Üniversitesi, Bor İlçesini, Niğde'yi bu kokudan kurtaracaklarını söyleyen vekil adayları her seçim bu vaatleri vermekten bıkmadılar mı?

12 yıldır Niğde'de Akp'nin milletvekili var bu zamana kadar neden yapmadınız her seçimde pişirip Niğde'linin önüne sürmekten bıkmadınız mı?

Yeter artık Niğdeli vatandaşların sizlere inanmıyor. Havaalanı yapacağız dediler. Havaalanının temeli ise Aksaray Üniversitesi Kampüsünün yanına atılıyor.

Niğde hızlı tren hattı olacak dediler açıklanan yatırım planlarında ise yine Aksaray üstü geçeceğini görüyoruz' dedi.


Işıklı :"Mazot 1,75 kuruş Asgari Ücret ise 1,400 Tl olacaktır"

Konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Beyannamesinde yer veren Işıklı:Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında mazot 1,75 kuruş olacaktır. Asgari ücret 1,400 tl olacaktır Büyükşehir de yaşayan vatandaşlarımıza asgari ücrete ek olarak evi olmayan çalışanlara 250 tl yardım 100 tl yol masrafı ödenecektir. Yeşil Kart Hilal Kart olarak değiştirilip tedavi ücreti ve eczane de ilaç katkı paraları kaldırılacaktır.'dedi.



Editör: TE Bilişim