Kemerhisar Belediye Başkanı olarak seçilen Beytullah Kirazcı, mazbatasını Bor İlçe seçim kurulundan aldı.

 

Saat 10.00 Da İlçe Seçim Kuruluna giden ve 2 bin 25 oy alarak Kemerhisar Belediye Başkanı seçilen Beytullah Kirazcı, mazbatasını CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ve meclis üyeleri ile birlikte aldı. Beytullah Kirazcı “Demokratik ortamda yapılan ve beldemizde herhangi bir problemin yaşanmadığı bir seçim oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Mazbatasını alan Beytullah Kirazcı, başkan olarak gittiği Kemerhisar Belediyesinde, belediye personeli tarafından karşılandı. Daha sonra belediye bünyesinde bulunan işçilerle öğlen yemeğinde buluşan Başkan Kirazcı, “Seçildikten sonra herkesin başkanıyım. Parti rozetimi çıkardım karşınıza geldim. Bu hizmet yarışında bir bayrak değişimidir. Biz bu bayrağı teslim aldık. Bütün projelerimizi açıkladık halkımız bunları takdir etti ve bu görevi bize verdi. Burada sizlere şu mesajı vermek istiyorum. Biz bir ekibiz, başkan, meclis üyeleri ve tüm belediye personeli ve hiç kimse şunu unutmasın herkes aynı önemdedir. Eğer hizmetin bir ayağı aksarsa tüm hizmetler aksar. Şundan da herkes emin olsun. Biz bu makama hiç kimsenin ekmeği ile oynamaya gelmedik. Ben Allah’a, vicdanıma ve adalet duyguma hesap veririm. Adaletle yönetip, vicdanla ilişki kuracağız ve tüm halka eşit dengeli hizmet sunacağız” dedi.

 

KULA KULLUK YAPILMAZ

Kula Kulluk yapılmaz sadece Allah’a kulluk yapılır diyen Kirazcı, “Kemerhisar halkına eşit muamele yapılacak ve hiç kimsenin siyasi görüşüne bakılmayacaktır. Bugünden itibaren Kemerhisar’ın 5 bin 249 olan nüfusunun tamamının başkanıyım. Aynı zamanda Kemerhisar’da oturmayan ve Kemerhisarlı olan, yüreği Kemerhisar için atan, Türkiye’nin değişik şehirlerinde yaşayan bütün Kemerhisarlıların başkanıyım. Bu klasik bir söylem değildir yapacaklarımızın teminatıdır. Biz hizmet için varız. Bizim yeni bir yönetsel anlayışımız var. Toplumla birlikte halkçı bir belediyecilik yapacağız. Yeni bir felsefe ve yeni bir belediyecilik anlayışı ile Kemerhisar’ı yöneteceğiz” dedi.

 

BİZİM BELEDİYECİLİĞİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

Amacımız Kemerhisar’ın nüfusunu 10 binlere çıkarmak olacaktır. Kemerhisar’da hizmet herkese eşit yapılacaktır diyen Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı; “Kemerhisar halkına hiçbir ayrım yapmaksızın eşit hizmet götüreceğiz. Sizlere söz veriyorum ki önümüzdeki beş yıllık süre içinde personel aktif siyasette bulunmayacaktır. Bu dönemde Kemerhisar’a özgü yeni bir belediyecilik anlayışı olacak ve bu belediyecilik Türkiye’ye örnek olacak. Bizim belediyeciliğimizde huzurlu çalışma ortamı bulacaksınız. Bizim dönemimizde eğitim çalışmalarımız olacak. Birçok konuda sizlerin bilgilendirilmesi sağlanacak. Sosyal güvenlik, sosyal haklarınız ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapacağız. İnsana insan olduğu için, işçiye de ürettiği için değer vereceğiz” diye konuştu.

İşçilerle birlikte yemek yiyen Başkan Beytullah Kirazcı, Belediye önünde kurban kesilip dua edilmesinin ardından makamına çıkarak tebrikleri kabul etti. Yoğun bir ilgi ve sevgiyle tebriklerini sunan Kemerhisar halkına Kirazcı; birlik, beraberlik ve dostluk mesajları verdi.


 

Editör: TE Bilişim