Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay KILAVUZ, Niğde Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.


Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Kerem MUTLU ziyaretten fazlasıyla memnun kaldıklarını belirtti.


Yapılan görüşme sonunda MUTLU ”Toplumların gelecek idealini sürekli olarak yeniden inşa eden gençliktir. Gençliğin yeni ufuklara doğru ilerlemek amacıyla milli ülküler edinmesi ise toplumun geleceğini garanti altına alır. Gençliğin milli ülküleri benimsemesi için de yol göstericilerin, aydınların ve liderlerin milli düşüncelere yönelik politika ve gayeleri olmalıdır. Bu yol göstericiler, gençliğin bir arada toplanması için milli ülküleri en doğru biçimde özümsemelerini sağlayacak oluşumları ve yapılanmaları kurmalıdırlar. Ancak bu sayede toplumun geleceği olan gençler milli ülküler ile donanır ve toplumu en iyi şekilde daha ileriye götürür. Bu anlayışın yeşereceği mekanlar ülkü ocaklarıdır. Yapacağımız çalışmalarda bu anlayışa yönelik olacaktır.”dedi.


 Öte yandan Ülkü Ocakları Genel Başkan yardımcısı Olcay KILAVUZ ve Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Kerem MUTLU; geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazası sonucu hayatını yitiren eski Niğde Belediyesi Başkanı Murat ZEREN’in kederli ailesine baş sağlığı dileklerinde bulundu.

 Önümüzdeki günlerde mübarek ramazan ayına girilecek olduğunu belirten Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Kerem MUTLU bu rahmet ve bereket dolu ayın tüm TÜRK-İSLAM alemine hayırlı olmasını diledi.


Editör: TE Bilişim