AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, önceki gün Niğde il genelinde faaliyetlerini sürdüren Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, TOÇ-Bir-Sen, Enerji-Bir-Sen, Bayındır-Sen, Büro Sen, Diyanet-Sen gibi Memur Sendikaları Konfederasyonuna bağlı sendika temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Oldukça samimi bir havada geçen programda sendika temsilcileri işçi ve memurların sorunlarını anlattı vekillerse dikkatlice dinledi. Toplantının oldukça verimli geçtiğini ve vekillerin kendilerine yönelik ilgisinden çok memnun olduklarını ifade eden sendika birim yöneticileri, Niğde’ye birlikte güzel işler kazandırmak için üzerilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.
Sendikaları önemsiyoruz
Alpaslan Kavaklıoğlu, sendika yöneticileriyle bir araya geldikleri programdaki konuşmasında sendikalardan halkın menfaatine olan konuları yüksek sesle dile getirmeye devam etmelerini istedi. Kavaklıoğlu, sendikacılığı, sendikaları ve sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini ve kendilerine bir yol gösterici olarak gördüklerini ve birlikte güzel çalışmalara imza atmak için sendikalarla sık sık istişare yapmaktan geri durmayacaklarını sözlerine ekledi.
Ömer Selvi ise sendikalardan verecekleri öneriler ve yapılan çalışmalara katkı noktasında isteklerini olduğunu ifade etti. Selvi, “Yaptığımız iş ve icraatların halkın ihtiyaçlarına cevap vermesi ilk önceliğimiz. Bunun için de sendikalar, meslek odaları, sivil toplum kuruluşlarından bize halkın beklentilerini iletmek konusunda yol gösterici olarak katkı vermelerinden mutluluk duyacağız” diye konuştu.
Özüdoğru’dan vekillere teşekkür
Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Başkanı Celalettin Özüdoğru ise Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin sendikalarına ve memurların sorunlarına gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür etti. Özüdoğru, birlikte güzel işler yapabilecekleri iki vekile kavuşmaktan memnuniyet duyduklarını da belirterek Niğde için milletvekilleri el birliği vereceklerini vurguladı. Özüdoğru sözlerini sendika birim yöneticileri olarak Niğde için yapılacak her olumlu çalışmada kendi üzerilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade ederek tamamladı.





Editör: TE Bilişim