AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türkiye’nin en büyük zenginlik kaynağının gençler olduğunu belirttiği açıklamasında Kavaklıoğlu ülkenin istikbalinin, vatan ve millet sevgisini bağrında taşıyan gençlere emanet olduğunu ifade etti.


Tarihimizdeki önemli yıl dönümlerinin nereden gelip nereye gittiğimizi, atalarımızın miras bıraktığı bu ülkeyi nerelere taşımamız gerektiğini düşünmemizi sağladığının altını çizen Kavaklıoğlu, bugün geleceğe umutla ve gururla baktıklarını vurguladı.

Kavaklıoğlu mesajında şunları kaydetti:

Bağımsız ve özgürlük yürüyüşümüz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs 1919 tarihinde başlamıştır ve bu tarih milli uyanışımızın da sembolüdür. 19 Mayıs gençlerin bayramı, onur ve gurur günüdür. Gençlerimize güveniyor, onların yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiye'mizin aydınlık geleceğini görüyoruz. Biz gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletler gelecekte de var olabileceğine inanıyoruz. Ve bütün çabamız, geleceğimizin güvencesi gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına imkân sağlamak ve onlara müreffeh bir ülke bırakmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı içtenlikle kutluyor başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle ve şükranla anıyorum”.


Editör: TE Bilişim