Milliyetçi Hareket Partisi Kemerhisar Belediye Başkan Adayı İzzet ERTAN, “Seçildikten sonra herkese eşit yakınlıkta durmayı hatırda tutmak, bizim için vaz geçilmez ilkedir.” Dedi.


Yaklaşan yerel seçim sürecinde Kemerhisar ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan İzzet ERTAN “ Kemerhisar’ın sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal hizmetler noktasında  yeteri kadar ilgi görmediğini, gereken atılımın gerçekleştirilmesi için toplumsal bütünlük, adalet, ahlak ve üretken belediyecilik anlayışına ihtiyaç olduğunu belirtti.

Yaptıkları seçim çalışmalarının Kemerhisar için, huzur,  gelişmeye açık bir bakış, üretimi esas alan yaklaşım ve sosyal sorumlulukları ihtiva eden çalışmaları esas aldığını Ertan, ayrıca şu hususlara değindi:

Belediyemizin  ufkunun daraltıldığı, sosyal sorumlulukların yerine getirilmediği, projelendirilmiş bir atılıma rastlanılmadığı gerçeği ile karşılaşıyoruz.

 Bizim belediye başkanlığımızda, işlevi olan bir yönetimine, halka kapıları sonuna kadar açık bir belediyeye, turizm, ticaret, ekonomi, eğitim  ve sosyal belediyecilik anlamında üretken bir yaklaşıma şahit olacaksınız.

Belediyemiz, içmecelerin değerlendirildiği, bir Sebze meyve hali ve soğuk hava deposunun mahsullerimiz için vazgeçilmez önceliğimiz olduğu, yaşlılarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanıp, yaşam standartlarını yükseltmek için onlarla ilgili etkin çalışmalar yapılacağı ve halkımızın güler yüz ile hizmeti birlikte göreceği bir belediyecilik hizmeti sunacağız.”



Editör: TE Bilişim