Liste dışı kalan MHP Milletvekili Mümin İnan, partisine küsmediği gibi partisinin ve adaylarının başarısı için kendisi adaymış gibi seçim çalışmalarını sürdürüyor.
 
MHP Niğde Milletvekili Mümin İnan, 12 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri’nin ülkemize ve Niğde’ye hayırlı olması temennilerinde bulunurken, “Bu ülkenin MHP iktidarına ihtiyacı var.
 
MHP’nin Niğde’de milletvekili sayısını 2’ye yada 3’e çıkarak, MHP’nin tek başına iktidarına Niğde olarak katkı sağlamayı arzu ediyoruz” dedi.
 
MHP Niğde Milletvekili Mümin İnan, MHP İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Uzun ve Tahsin Eren ile birlikte bazı basın kuruluşlarını ziyaret eden Mümin İnan, seçim çalışmaları kapsamında köy ve kasaba ziyaretlerinde bulunduklarını esnafı ziyaret ettiklerini dile getirdi.
 
İnan, “ MHP’nin Niğde’de var olan milletvekilini 2’ye yada 3’e çıkarak, MHP’nin tek başına iktidarına Niğde olarak katkı sağlamayı arzu ediyoruz. Niğde’de bu potansiyel her zaman vardır ve bundan sonra da olmaya devam edecektir. MHP’nin köklü bir siyasi geçmişi olduğunu yapmış olduğu hizmetlerle halkın gönlünde her zaman yer bulduğunu biliyoruz. Önemli olan insanlara hizmet etmektir. Bu hizmetleri sunarken de MHP bayrağı üzerinden bu hizmet şerefi bizlere kesintisiz bir biçimde verilmiştir. Bundan sonraki süreç içerisinde MHP’nin başarılı bir biçimde bu seçimden çıkması için elimizden gelen bütün gayret ve çabayı sarf etmekteyiz. Temenni ve dileğimiz MHP’nin başarılı olmasıdır” dedi. 
 
 
İNANIYORUZ Kİ SEÇİMLERDEN  OLUMLU SONUÇ ALACAĞIZ  
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin önüne 2023 yılına kadar üç dönem boyunca MHP iktidarını hedef olarak koyduğunu dile getiren İnan, “ Gelişen olaylar karşısında bu ülkenin MHP’nin tek başına iktidarına ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla Türkiye’nin bölgesinde gelişen olaylara kayıtsız kalmaması, güçlü bir ülke olarak hayatiyetini devam ettirmesinin MHP iktidarı ile mümkün olacağına inanıyoruz. Bunun için de her ferdin her MHP’linin büyük sorumluluğu vardır. Bizler bu büyük sorumluluk bilinci içerisinde çalışıyoruz inanıyoruz ki seçimlerden olumlu sonuçlar alacağız. Seçimlerin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederken MHP’nin Türk siyasi hayatında vazgeçilmez bir güç olarak, tek başına iktidar olması kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır. Bu MHP’nin    iktidarı üzerinden halka hizmet etmek, devleti güçlü kılmak ve milleti mutlu edebilmektir. Seçim listesinde olmamamıza rağmen halkın ilgisi, sevgisi bizlere verilecek olan en büyük ödüldür. MHP’nin Niğde’deki milletvekilini 2 ya da 3 yapabilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim