Niğde İli 1. Sıra Milletvekili Adayı Fevzi HIRA, Türkiye’de 81 ilde Kendi HÜDA PAR İsmi ve logosuyla parti olarak seçime gireceklerini belirterek, Seçim sloganlarının ÖNCE İNSAN, ÖNCELİK ADALET olduğunu belirtti. Önce insan diyoruz zira devletin Varoluş sebebi insandır. Devlet İnsan için vardır.

Dolayısıyla Devlet karşısında korunması gereken insandır, onun temel hak ve hürriyetleridir. Günümüz Türkiye’sinde İnsan Hak ve Özgürlükleri ciddi kısıtlamalarla karşı karşıyadır. Korunmaya ve savunulmaya ihtiyacı vardır. Bir diğer Temada ise ÖNCELİK ADALET diyoruz. HÜDA PAR Adaleti devletin dini olarak görmektedir. Örselenemez, ötelenemez. Muhakkak bir şekilde korunması gerekmektedir.’’dedi ve daha sonra aday tanıtımına geçildi.

1.Sıra : Fevzi HIRA (Kimya Mühendisi)
1975 Niğde Altunhisar doğumlu. 1999 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden mezun oldu. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında üyelikleri bulunmaktadır. 2 dönem Hüda Par Mersin İl Başkanlığı yaptı. Evli ve 3 çocuk babası.

2.Sıra : Ahmet ŞAHİN (Öğrenci)
1996’da Ağrı Doğubeyazıt ilçesinin Buyuretti köyünde doğdu. ilk okulu bu köyde, ortaokulu ve liseyi Doğubeyazıt ilçesinde tamamladıktan sonra 2014 yılında başladığı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde son (4.) sınıf olarak öğrenimine devam etmektedir. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında Koordinatörlük yaptı.

3.Sıra : Osman ÇELİK (Serbest Meslek)
1980 yılında Adana’da doğdu, HÜDA PAR Adana İl yönetiminde görev aldı. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında Yöneticilik yaptı. Evli, Lise Mezunu
 
 
Editör: TE Bilişim