Ulukışla İlçesi Kılan (Aktoprak) Kasabından olan ve İzmir  İç Anadolular Dernek Başkanı olan hemşerimiz Hakkı Sayar seçim çalışmalarına devam ediyor.

Hakkı Sayar İzmir Demokrat Parti'den milletvekili adayı. Daha önce farklı partilerin listesinde yer alan başkan, Demokrat Parti'yi tercih etti. Demokrat Partiyi tercih etmesinde ki sözleri ise şöyle ;
Saldırılar, yoksulluk ve işsizlik ile büyüyen sosyal sorunlar yaşamımızı anlamlı kılan umutlarımızın ve hayallerimizin giderek tükenmesi, planlı bir biçim de yürütülen dış ve iç kuşatmalar,iş birlikçilerinin ve vatan hainlerinin giderek çoğalması gibi son derece önemli geliş meler karşısında bir vatan sever , yurttaş olarak yapacağımız çok şeyin olduğunu düşünüyorum .Ülkemizin topyekün yeni bir kurtuluş mücadelesinin içine itildiği görüyorum. Bu günleri iktidar olanın tesli miyeti ve sonunun nereye va racağı bugünden belli politika ları , icraatları karşısında suskun kalmanın bir ihanet olabileceğini seziyorum .

Çare siz olmadığımız, her zamankinden daha azimli ve güçlü olmamız gerektiği , bunun içinde feda edebileceğimiz çok şeyin bulunduğuna inanı yorum. Cumhuriyetçi demokrasiyi , laikliği , ülke bütünlüğümüzü , dilimizi , dinimizi kültürümüzü , her şey den önemlisi de ulusal kimliğimizi koruyacak kadar sorumlu yürekli ve güçlü oldu ğumuzu düşünüyorum . Gün safları sıklaştırma günüdür . Gün kuşatma ve emperya lizm oyunlarını bozma günüdür.Gün çıkarcılara,işbirlikçilere, ik tidar yalakalarına, re jim düşmanlarına dikkat etme günüdür.Hatta onlardan daha güçlü , kudretli olduğu muzu gösterme günüdür. Bu nedenle mücadelelerin zemini olarak (DP) Demokrat Parti saflarında yerimizi alıp , başarılı oluncaya kadar da üzerimize düşen her türlü öz veriyi , çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için yerine getireceğiz.

DP Adayı Hakkı Sayar'ın kişisel sitesi www.hakkisayar.com 
Editör: TE Bilişim