Gazeteci- Yazar Endüstri Mühendisi Ömer Fethi Gürer Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekiliği aday adaylığı için CHP Genel Merkezine resmi başvurusunu yaptı.
CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil imzalayarak alındı belgesi verilen Ömer Fethi Gürer 3 Nisan 2011 ‘de CHP tüm üyelerin katılımı ile yapılacak ön seçime girme hakkını kazanmış oldu. CHP Genel Merkezinde bir dizi görüşmeler de de bulunan Ömer Fethi Gürer ön seçim sonrası Niğde Milletvekili adayı olması durumunda Niğde içinde ülkem içinde diyecek sözümde yapacaklarımı da biliyorum” dedi. Ömer Fethi Gürer Türkiye içinde Niğde İçinde diyecek sözümde sorunları çözümü için önermelerde bulunacak bilgimde var. Bu nedenle ülkeme ve memleketime hizmette parti üyelerimize çok büyük sorumluluk düşüyor. Tüm aday adaylarımızın değerli kişiler olduğunu biliyorum. Hepside bir amaç için yola çıkmış bulunuyorlar. Onlar içinde bu süreç hayırlı olsun. Hiç şüphesiz bir birinci çıkacak onun kriterini ise seçicilerimiz üyelerimiz belirleyecek. Niğde için yararlı olacak, Niğde’yi CHP Milletvekili çıkarmasını sağlayacak isimi bulmak üyelerimizin görevi. Bu cümleden ben bilgim ile birikimim ile geçmişte Niğde için yaptıklarımla hizmete hazırım. Taktir önce üyelerimizin ön seçimi ardından görev verilirse içlerinden geldiğim halkımın desteğidir. “ dedi.
Niğde Kapadokya Başkenti kitabı ile üç ayrı Niğde Kitabının da yazarı olan Endüstri Mühendisi Ömer Fethi Gürer uzun yıllardır CHP de farklı kentlerde il, ilçe, gençlik kollarında başkanlık ve yöneticilik yaptı. Üniversite öncesi bir dönemde sendika başkanlığı da da bulundu. Toplumsal sorunları yakından izleyen ve Niğde’de gitmedik Köy kasaba bırakmayan Ömer Fethi Gürer 3 Nisan 2011 tarihinde ön seçim ile Niğde önemli bir sürecinde yaşanmış olacağını belirtti.
 
Editör: TE Bilişim