. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, FETÖ soruşturmasında yapılan hukuksuz ve adaletsiz uygulamaları gerçek suçluların araştırılıp yargılanması yerine  yerine suçsuz insanların memuriyetine son verilmesini sert bir dille eleştirdi.  

“ İKTİDARINKİ ÖNCE TOKATLAYIP SONRA ADAM DÖVÜYORLAR DİYE BAĞIRAN BİR ANLAYIŞ” 
 CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer, Çamardı CHP İlçe örgütünü  ziyaretinde yaptığı konuşmada “Ülkemiz işin ehli olmayan bir yaklaşımın elinde. Devlet dokusuna 15 yılda önemli tahribat verdiler. Son süreç bu yanlış politikalar ile zemin buldu yol aldı ve ülkemiz maalesef üzücü bir konuma geldi.

15 DARBE SORUŞTURMASINI ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR
15 Temmuz darbe kalkışması, PKK terörü ve Suriye süreci  ülkemiz adına sorunlar üreten bir  durum yarattı ülkemiz birlik içinde bu terör örgütlerini bertaraf edecektir ama ülke yönetiminde olan AKP hükümetinin yanlışları bu günün oluşumunun nedenidir. 15 Temmuz darbe kalkışmasının  soruşturma sürecini dahi ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

ONBİNLERCE MEMUR YARGI ÖNÜNE ÇIKMADAN MESLEKTEN ATILDI
Önce binlerce devlet memurunu, çoğunu yargı önüne dahi çıkarmadan meslekten attılar. Şimdi Cumhurbaşkanıı  at izi it izine karıştı diyor. Başbakan kurunun yanın da yaş da yanmasın diye konuşuyor. İyi de bu kararları veren, KHK ile sonucu belirleyenlerin bu konuda konuşmaya hakları var mı?

Mağduriyeti yarat sonra tepkileri yumuşatmak için haberim yoka yat olacak iş değil. Ciddi devlette bu durumlar düşünülemez. Önce   tokatlayıp sonra adam dövüyorlar diyen bir anlayış. İktidara tepki varsa, olumsuzluk varsa işin içinden sıyrılmasını biliyorlar.

ERGENEKONDA SAVCIYIZ DEDİLER KAÇAN SAVCININ ALTINA ZIRHLI ARAÇ TAHSİS ETTİLER
Balyoz, Ergenekon davalarında da savcıyız dediler. Bugün kaçan savcının altına zırhlı en lüks arabayı tahsis ettiler. Ardından kumpas patladı,  işi FETÖ terör örgütüne yıktılar. Çoğu mağdur da bu durumun böyle olduğuna inandı. O kumpaslar olurken devlet izliyordu çünkü yönetenler o işe yol vermişti. Bu gün de  benzer bir sürece doğru gidiyoruz. Olmadı açığa çıkmayan fetöcüler yaptı diyecekler. Siz hükümet olarak  araştırmadan mı ihraçlar yapıyorsunuz? Suçlu mutlaka cezasını en ağır şekilde almalıdır ama başka mağduriyetlere karşı dikkatli olunmalıdır'dedi. 

 
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Çamardı ve çiftçi sorunları ilgili de  görüşlerini açıkladı. Gürer, İl Genel Meclisi üyesi ile esnaf gezisi yaptı. Niğde İl Başkanı da Çamardı İlçesi’nde toplantıya katıldı, partililerle sohbet etti.




 
Editör: TE Bilişim