AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programda Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile bir araya gelen gençler alkış ve sloganlarla desteklerini ifade ettiler.




Gençlerin Belediye Başkanı Akdoğan'a ilgisi programın düzenlendiği yere sığmadı. Yüzlerce genç Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın konuşmasını ayakta dinledi. Sık sık sloganlar ile Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a sevgilerini ve desteklerini gösteren gençler program boyunca 'Başkan Akdoğan', 'gençlik seninle gurur duyuyor', 'Niğde'nin gururu Faruk Akdoğan' diye slogan attılar.


Halka hizmet Hakk'a hizmettir


Gençlere seslenen AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir; "Sizler çok önemli görevlerdesiniz. Başbakanımız sizlere çok önem veriyor. Bu gün aramızda bir çok kız kardeşlerimiz var. Çalışan bayanlarımız var. Bunların siyasete girmesinde en çok etkin rolü Başbakanımız oynadı. Aynı zamanda siz gençler de kutsal görev yapıyorsunuz. Çünkü bu yaptığınız halka hizmet. Şunu da biliyoruz ki halka hizmet Hakk'a hizmettir. Bütün bu seçim stratejilerimizin, seçim çalışmalarımızın temelini sizler oluşturuyorsunuz. Bu yüzden bizim içinde siz gençler çok önemlisiniz. Başbakanımızda bunu görmüş. Gençlerimizi ve kadınlarımızı çok daha aktif görmek istiyor. Birçok partide olmayan kriterler bizde var. Mutlaka yönetim kademelerinde gençlerin olması isteniyor. Bayanların olması isteniyor. Bunun kıymetini de bilmek lazım. Bizleri ve sizleri bu şekilde heyecanlı görmek çok büyük güven veriyor" dedi.


Gençlerle bir arada olmak onur verici

Gençlerin düzenlenen programla bir araya gelmesine katkı sağlayanlara da teşekkür eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "30 Mart'ta yerel seçimi hep beraber yaşayacağız. Böyle bir gençliğe sahip olma, böyle bir gençlikle bu salonu doldurmak, bir araya gelmek onur verici. Hangi seçim olursa olsun başta heyecanlı bir topluluğa ihtiyaç var. Heyecanlı bir gençliğe ihtiyaç var. Heyecanlı bir teşkilata ihtiyaç var. Aynı şekilde heyecanlı bir adaya ihtiyaç var. Biz burada varsak sizin için varız. Biz buradaysak bizi buraya siz getirdiniz. Bizim kendi başımıza bir adım bile atacak mecalimiz yok. Dolayısıyla bizler sizin eseriniz olarak, gençliğimizin eseri olarak, teşkilatımızın eseri olarak buradayız. Sizler için buradayız ve bundan sora da burada sizler için olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Gençliğimiz bizim için çok önemli

Gençlerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu ve onur duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Pazartesi günü saat 13.00'da Genel Başkanımız ve Başbakanımız Niğde'mizi onurlandıracaklar. O günde en iyi şekilde gençlerimiz ve teşkilatlarımız organize olarak, Niğde'mize yakışır, gençlerimize yaraşır bir mitingi hep beraber gerçekleştiririz. Gençliğimiz bizim için çok önemli, AK Parti için çok önemli, Başbakanımız için çok önemli. Ülkemizin geleceği açısından önemli" dedi.

Ülkemizin üzerinde bir takım oyunların oynandığı muhakkak ki gerçek

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan; "Bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durmasını istemiyorlar. Kendi uçağını yapan, kendi tankını yapan, kendi topunu yapan, kendi tüfeğini yapan, kendi uçak gemisini yapan, kendi sanayisini kuran, kendi tarımını yapan gelişmiş bir ülke, dışa bağımlılıktan kurtulmuş bir ülke yine İMF'ye borcu olmayan bir ülke bazı güç odakları istemiyor. İstiyorlar ki Türkiye'nin İMF'ye borcu olsun. Dolayısıyla hükümet ne yapsın halkın cebine bir taraftan koyarken bir taraftan da alsın İMF'ye yatırsın istiyorlar. Tabi AK Parti İMF'ye olan borcunu bitirmiş. Ülkemizde ciddi yatırımların altına girmiş. Milyarlarca dolarlık yatırımın altına girmiş ve 2023 diye bir vizyon çizmiş, ortaya koymuş. Bu bakımdan 2023 yılında borcu olmayan, sanayisini kurmuş, gelişmiş ve dünyanın ilk 10 ekonomisinin arasına girmiş bir ülke, dış güçler istemiyor. Bu bakımdan ülkemizin üzerinde bir takım oyunların oynandığı muhakkak ki gerçek" şeklinde konuştu.

Seçimden önce Allah, daha sonra da yallah demeyeceğiz

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Hep beraber çalışacağız. Hep beraber Niğde'de zafer ipini biz göğüsleyeceğiz. Ondan sonra da 5 yıl şehrimizi beraberce yöneteceğiz, idare edeceğiz. Önümüzdeki günler bu günden daha güzel olacak. Bu günümüz güzel ama yarınımız bu günümüzden daha güzel olacak. Bizim temennimiz bu niyette. Bu çerçevede hep beraber çalışacağız. Her zaman emrinizde olacağız. Seçim öncesi emrinizde olduğumuz gibi seçim sonrası da emrinizde olacağız. Seçimden önce Allah, daha sonra da yallah demeyeceğiz. Bu gün Allah diyorsak seçimden sonra da Allah demeye devam edeceğiz" dedi.

Önümüzdeki 5 yıl geçtiğimiz 5 yıldan daha fazla çalışacağız

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde'mizin 5 yıl içerisinde farklı alanlarda bir çok sorununu çözdük. 5 yıl önce Niğde'de arabamızla gideceğimiz asfalt yol yoktu. Ana arterleri kilitli taştı ve hepsi oynamıştı. Yürüyeceğimiz kaldırım yoktu. Bunu yaşayan arkadaşlarımız bilir. Önümüzdeki 5 yıl Geçtiğimiz 5 yıldan daha fazla çalışacağız. Yani bu günümüz, dünümüzle aynı olmayacak. Her gün bir geçen günden daha iyi olmamız lazım. Her alanda yarınımız bu günümüz den daha iyi olması lazım. Belediye olarak Belediye Başkanı olarak bu senemizden bir sonraki sene daha iyi olacak. Bir önceki dönemimizden, bir sonraki dönemimiz daha iyi olacak" şeklinde konuştu.









Editör: TE Bilişim