Niğde’de yaklaşık 40 yıldır gazetecilik yapan İsmet Ünver Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylığı müracaatını yaptı.

Gazeteci İsmet Ünver müracaat formunu MHP Bor İlçe Binasında, MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce, 27. Dönem Niğde Milletvekili Adayı ve Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Alaattin Sonat, MHP Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer ve parti yöneticilerinin katılımıyla, Bor İlçe Başkanı Nazmi Konuş’a teslim etti.

Gazeteci İsmet Ünver İl Genel Meclisi Üyeliği için müracaatının ardından yaptığı açıklamasında, “40 yıldan beri mensubu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde MHP Bor İl Genel Meclisi Aday Adaylığı müracaatımı gerçekleştirdim. Allah’ım çıktığım bu yüce kutsal davada Niğde’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır sözünü kendimize kılavuz edinerek çıktığımız bu yolda hakkımızda hayırlısı olmasını diliyorum” dedi.

GAZETECİ İSMET ÜNVER KİMDİR?
1961 yılında Niğde’nin Bor İlçesine bağlı Gökbez Köyünde doğdu. İlkokulu köyünde tamamladıktan sonra, ortaöğretimini Niğde’nin Altunhisar ilçesinde tamamladı. Lise öğrenimini Ankara Mamak İmrahor Endüstri Meslek Lisesinde tamamlayan Ünver, vatani görevini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yaptı.

Vatani görevinin ardından gazetecilik hayatına atılan Ünver, Bor ilçesinde Yeni Bor Gazetesi’nde gazeteciliğe ilk adımını attı. 1990 Yılında Niğde Merkez’de 51 Haber Gazetesini kurarak yaklaşık 10 yıl çıkardıktan sonra, halen Bor İlçesinde günlük olarak yayın hayatını sürdüren Bor’da Sabah Gazetesi kurdu. Ayrıca Bor Ofset adı ile matbaacılık faaliyetini sürdürmektedir.

Sarı Basın Kartına sahip olan Ünver,  bir dönem Ulusal Sabah Gazetesi temsilciliğini yapmıştır. Ünver, Niğde Gazeteciler Cemiyeti kurucularından olup, halen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Gazeteci Ünver ayrıca İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu delegesidir.

Birçok sivil toplum kuruluşlarında görev yapan Gazeteci İsmet Ünver evli ve iki çocuk babasıdır.
 
 
Editör: TE Bilişim